Otokar,“Kincentric Best Employers 2019” araştırması kapsamında “Türkiye’nin En İyi İşvereni” ödülüne layık görüldü.
Türkiye’nin öncü otomotiv ve savunma sanayi şirketi Otokar, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019” araştırması kapsamında “Türkiye’nin En İyi İşvereni” ödülüne layık görüldü. Otokar, farklı sektörlerden 32 şirketin yer aldığı “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde bulunan üç otomotiv şirketinden biri olurken, listede yer alan tek savunma sanayi şirketi oldu.

Üç otomotiv şirketinden biri
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Kincentric tarafından bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019” araştırması kapsamında verilen “Türkiye’nin En İyi İşvereni” ödülüne layık görüldü. Şirketlerin bünyesindeki çalışanlar tarafından yapılan değerlendirmeler ışığında oluşturulan listede, çalışanlarına en iyi iş yeri deneyimi ve çalışma ortamını sağlayan 32 şirket, “Türkiye’nin En İyi İşvereni” olmaya hak kazandı.
Savunma sanayi sektöründe listede yer almaya hak kazanan tek şirket
Araştırmada şirketler “Bağlı Kılan Liderler”, “Çeviklik”, ve “Yetenek Odağı” olmak üzere üç kategoride değerlendirildi. Otokar, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde yer alan üç otomotiv şirketinden biri olurken, savunma sanayi sektöründe listede yer almaya hak kazanan tek şirket oldu.
Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, Otokar’ın en iyi işveren seçilmesiyle ilgili olarak, “Kurulduğumuz günden bu yana çalışma arkadaşlarımızdan aldığımız güçle, karşılıklı güven ve saygının hâkim olduğu, katılımın ve çeşitliliğin değer gördüğü bir şirket olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Çalışanlarımızın gelişimleri için her türlü fırsatı yaratıyor; gurur veren bir çalışma ortamı yaratarak onları potansiyellerini ortaya çıkarmaları adına her koşulda destekliyoruz. Otokar ailesi olarak, insan kaynakları alanında hayata geçirdiğimiz çalışmaların sonucunda en iyi işverenler arasında yer almaya hak kazandığımız için gururluyuz” ifadelerini kullandı.
- OMSAN Lojistik’ten küresel otomotiv lojistiği hamlesi

- Sertel Grup Lojistik, Araç Filosunu 153 Adet Mercedes-Benz Actros ve Atego ile Genişletti

- İsviçre Nüfusu 10 milyon ile sınırlandırılacak!

- Mars Logistics İki Yeni Tren Hattını Devreye Aldı

- Çobantur Logistics’ten Sektör Odaklı Çözüm

- Kıta Logistics’ten 600 milyon TL’lik entegre lojistik yatırımı

- Schmitz Cargobull, Treyler Devi Berger’i Tamamen Devraldı

- Honda Türkiye Motosiklet Fabrikası Açıldı

- 2026 Q1 Ağır Ticari Araç Pazarı: %12 Daralma, Dengeli Seyir

- Mercedes-Benz eActros 600, Araç Lojistiğinde Elektrikli Çağı Başlattı

- Formula 1 Turkish Grand Prix ile İstanbul Park’a Geri Dönüyor

- Yeni Opel Vivaro Kamyonet Satışa Sunuldu!

- “Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

- Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

- Türkiye-İsveç işbirliği: Ekonomiye 60.000 Kişilik İstihdam Desteği

- Tırsan – ZF İş Birliğinde Kapsam Genişledi

- TEMSA, Turse Turizm’e 10 Adet Prestij Teslimatı Gerçekleştirdi

- Türkiye’nin En Etkin 50 Lideri Belirleniyor

- Kâmil Koç, 100. Yıl Kampanyalarına Başladı

- Mercedes-Benz Türk’ün Yeni CEO’su Kim, Ne Zaman Geliyor!

- Mars Logistics, 2025’te Büyümesini Sürdürdü

- Alışan Lojistik Üstün Başarı Ödülü Aldı

- Mercedes-Benz Türk, BusStore Avrupa Ağı’nı İstanbul’da Ağırladı

- Ekol Lojistik, Doğayı Koruma Projesi ile 9 Milyon Can Dostuna Ulaştı

- Ford Trucks, Castrol ve Prometeon Güçlerini Birleştirdi

- Karsan Otonom e-ATAK, İsveç’te Ticari Onay Aldı ve Yolcu Taşımaya Başladı

- IVECO’dan Hatay’a Stratejik Yatırım: S.A.M. Otomotiv Yeni Tesisini Açtı

- Railport Türkiye ile Avrupa Arasında İhracat Trenleri Seferleri Başlattı

- Anadolu Isuzu, BUS2BUS 2026’da Yeni Nesil Novociti Volt’u Tanıttı

- Schmitz Cargobull “Yüzde 100 Smart Treyler” Konseptini Türkiye Pazarına Sundu




