Ana SayfaHAVAYOLUTAV Havalimanları’nda Üst Düzey Atamalar Gerçekleşiyor...

TAV Havalimanları’nda Üst Düzey Atamalar Gerçekleşiyor…

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları’nda gerçekleşecek üst düzey görev değişiklikleri açıklandı.

Söz konusu atamalarla; Candemir Akyıldız, 1 Mayıs 2026 itibarıyla TAV Ege ve TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü olarak atandı. Görevi Akyıldız’a devreden Erkan Balcı, TAV Havalimanları Holding’de Havalimanları Optimizasyon ve Dijital Projeler Direktörü görevini üstlenecek. TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu ise 1 Nisan itibarıyla emekliye ayrılacak.

iclal kayaoglu
İclal Kayaoğlu…

İclal Kayaoğlu emekliye ayrılıyor

25 yıldır grupta yer alan ve 2021’den bu yana Milas-Bodrum Havalimanı Genel Müdürü olarak görev yapan İclal Kayaoğlu, 1 Nisan itibarıyla emekliye ayrılacak.

Erkan Balci
Erkan Balcı…

Erkan Balcı İstanbul’da görev yapacak

2009’dan bu yana İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın başında bulunan TAV Ege Genel Müdürü Erkan Balcı, 1 Mayıs itibarıyla merkezi İstanbul’da bulunan holdingde Havalimanları Optimizasyon ve Dijital Projeler Direktörü olarak görevine devam edecek.

Candemir Akyildiz
Candemir Akyıldız…

Candemir Akyıldız İzmir Adnan Menderes ve Milas-Bodrum havalimanlarından sorumlu olacak

Candemir Akyıldız, 1 Mayıs 2026 itibarıyla TAV Ege ve TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü olarak İzmir Adnan Menderes ve Milas-Bodrum havalimanlarından sorumlu olacak.

Akyıldız ve Balcı, TAV Havalimanları Holding Grup Başkanı – Havalimanları (COO) Mete Erna’ya bağlı olarak görev yapacak.

Diğer atamalar ise şu şekilde gerçekleşti:

  • TAV Milas-Bodrum Teknik Hizmetler Koordinatörü olarak görev yapan Okay Taşdemir, 1 Nisan 2026 itibarıyla TAV Milas-Bodrum Direktörü olarak atandı.
  • TAV Havalimanları Holding Ticari İşler Koordinatörü Erdost Erden, 1 Mayıs 2026 itibarıyla TAV Ege Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler