Ana SayfaDEPREMUND Afet kriz masası yardım ve araç havuzu oluşturdu!

UND Afet kriz masası yardım ve araç havuzu oluşturdu!

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Ulaslararası Nakliyeciler Derneği deprem afetzedelerine yardım lojistiği konusunda hızlı çözüm sağlayacak olan “UND Afet Kriz Masası Yardım ve Araç Havuzu” birimini devreye aldı.

Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören 11 ilde yaşayan afetzedelere yardım ve deswtek organizasyonları artarak sürüyor. Son organizasyonlardan birisi de UND’den geldi. UND’nin devreye aldığı “UND Afet Kriz Masası Yardım ve Araç Havuzu”hakkında yapılan duyuru şöyle:Derneğimiz tarafından deprem yardımlarının lojistik sevkiyatının sağlıklı bir şekilde deprem bölgelerine yönlendirilebilmesi için araç ve yardımların bir araya getirileceği web sayfası oluşturulmuştur.
https://und.org.tr/afet-destek

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler