Ana Sayfa GÜNCEL Mercedes-Benz’den Hafif Ticari Araçlarda Ekim fırsatları
GÜNCEL

Mercedes-Benz’den Hafif Ticari Araçlarda Ekim fırsatları

Paylaş
Mercedes-Benz’den Hafif Ticari Araçlarda Ekim fırsatları
Mercedes-Benz’den Hafif Ticari Araçlarda Ekim fırsatları
Paylaş

Mercedes-Benz’den Ekim fırsatları… Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç kampanyalarını duyurdu… Mercedes-Benz Kasko’dan Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sunduğu esnek ödeme planı avantajı ve düşük aylık ödemelerle Vito sahibi olmak kolaylaşıyor. Vito, kendi sınıfına göre ilk satın alma maliyetinin düşüklüğü, sahip olduğu yüksek kalite standartları, ekonomik yakıt kullanımı, artırılan güvenlik donanımları gibi birçok farklı avantaja sahip. Farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı olan Vito sahibi olmak için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda 4×4 çekiş tipindeki araçlarda 500.000 TL kredi için 5 ay vade ve %0 faiz avantajından yararlanılabiliyor.

%3,29 faiz oranı, Vito 4×4 çekiş tipli modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 1.000.000 TL kredi kullanımında ve 12 ay vadede geçerli.

Mercedes-Benz Sprinter Ekim fırsatları

Sprinter, far ve yağmur sensörü, rüzgâr savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile farklılaşıyor. Sprinter satın alırken Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda 500.000 TL kredi için, 5 ay vade ve %0 faiz avantajı sunuluyor.

%2,89 faiz oranı, Sprinter Tüm modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 1.000.000 TL kredi kullanımında ve 12 ay vadede geçerlidir.

Mercedes-Benz Certified araçlar da çok avantajlı fiyatlarla tüm ticari işletmeleri ve ticari araç almak isteyenleri bekliyor. Mercedes-Benz Kasko’ya özel 600.000 TL kredi için, 5 ay vade ve %0 faizli kredi imkânı ile ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor.

(Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in kampanyası dahilinde uygulanacak kredi tutarları sadece kurumsal müşterilere özel tanımlanıyor. Aynı dönem içerisinde iki kampanya aynı anda kullanılamaz. Mercedes-Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. kampanya içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.)
Paylaş
İlgili Haberler

ODMD Mayıs Satışları Belli Oldu: 5 Aylık Veriler Ne Diyor!

ODMD, Otomobil Distribütörleri ve Mobilite Derneği Mayıs satışlarını açıkladı. Yılın ilk beş...

TEMSA Prestij, Yenilenen Yüzüyle Yeniden Yollara Çıkıyor

TEMSA, ilk üretimini 1992 yılında gerçekleştirdiği Prestij’in yeni modelini tanıttı. Prestij, 2016’dan...

Jan Ptacek, Renault Hafif Ticari Araçlar Başkan Yardımcısı Olarak Atandı

Renault Group Türkiye CEO’su Jan Ptacek, 1 Temmuz itibarıyla Renault Hafif Ticari...

Bursa Ağır Vasıta A.Ş.’den Bekiroğlu Gıda’ya 24 Araçlık Teslimat

Bursa Ağır Vasıta, gıda sektörünün güçlü oyuncularından Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda’ya...