Ana SayfaULAŞTIRMAKarsan’ın Elektrikli e-ATA Otobüsleri Romanya’da Yayılıyor!

Karsan’ın Elektrikli e-ATA Otobüsleri Romanya’da Yayılıyor!

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Karsan’ın Elektrikli e-ATA Otobüsleri Romanya’da Yayılıyor: 42 Yeni Araç 2026’da Hizmete Giriyor!
Karsan, Romanya’daki elektrikli toplu taşıma dönüşümüne öncülük etmeye devam ediyor. Şirket, Chitila ve Focșani şehirleriyle toplam 42 adet 10 metrelik e-ATA otobüs için yeni sözleşmelere imza attı. Teslimatlar 2026 yılı içinde tamamlanacak.

Karsanin elektrikli tolu ulasim araclarinin oncusu e ATA Romanyada

Elektrikli dönüşümde ilk adımları Karsan attı

Bugün itibarıyla 380 elektrikli aracıyla 40’tan fazla Romanya şehrinde hizmet veren Karsan, bu yeni anlaşmalarla ülkedeki konumunu daha da sağlamlaştırıyor. Chitila ve Focșani’de daha önce teslim edilen e-ATA’ların memnuniyetle karşılandığını vurgulayan Karsan CEO’su Okan Baş, “Elektrikli dönüşümde ilk adımları biz attık, şimdi daha büyük adımlarla ilerliyoruz” dedi.

%100 elektrikli ürün gamı

Romanya’da sürdürülebilir mobilitenin lideri konumuna gelen Karsan, “Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde” vizyonuyla Avrupa’daki büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Şirketin güçlü Ar-Ge altyapısı ve yerel distribütör AAR ile olan iş birliği, Romanya’daki başarının temel taşları arasında yer alıyor.

e-ATA ailesi, 10 metreden 18 metreye kadar %100 elektrikli ürün gamıyla Avrupa’nın en geniş elektrikli otobüs çözümlerinden biri olarak öne çıkıyor.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler