Ana SayfaULAŞTIRMAAnadolu Isuzu’dan Mesnevi Turizm’e Özel Üretim Grand Toro Teslimatı

Anadolu Isuzu’dan Mesnevi Turizm’e Özel Üretim Grand Toro Teslimatı

spot_img

Şirket Haberleri

Tck by Kıraç A.Ş., 1,35 milyar TL yatırımını hayata geçirdi

Türkiye’nin altyapı, enerji, yol güvenliği ve savunma sanayisine yönelik...

TotalEnergies ve Birlas’tan Stratejik İş Birliği

Madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden TotalEnergies, otomotiv dünyasının...

Ömer Tunaz Ako Grup’a Transfer Oldu

Prometeon Türkiye'de, 2024 yılından bu yana Pazarlama Müdürü olarak...

FUCHS Lubricants Türkiye, Türkiye’deki Büyüme Stratejisini Açıkladı

FUCHS Lubricants, İstanbul’da düzenlenen toplantıda Türkiye’deki yeni dönem stratejisini,...

Mercedes-Benz Türk’ten 5 Bin Gence Eğitim Desteği

Mercedes-Benz Türk, 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata...
spot_img

Mesnevi Turizm, filosunu 5 adet özel üretilmiş Grand Toro ile güçlendirdi. Teslimat Ankara’da düzenlenen törenle gerçekleşti.

Türkiye genelinde turizm taşımacılığı hizmeti veren Mesnevi Turizm, filosunu Anadolu Isuzu üretimi 5 adet özel üretim Grand Toro otobüsle genişletti. Araçların teslimatı, Ankara’da düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

Teslimat törenine; Mesnevi Turizm’in Kurucusu Ünal Öztürk, Mesnevi Turizm Firma Sahibi Mustafa Öztürk, Mesnevi Turizm İstanbul Ofisi Müdürü Oğuzhan Öztürk, Ankara Ofisi Müdürü Fatih Öztürk ve Mesnevi Turizm sürücülerinin yanı sıra Anadolu Isuzu Kilit Müşteri Yöneticisi Ferhat Sancaklı, Anadolu Isuzu Bölge Satış Sorumlusu Ozan Şimşek, Ankara Isuzu Bayii Gençler Motorlu Araçlar Bayi Sahibi Fatih Tanrıkulu ve Gençler Motorlu Araçlar Otobüs Satış Müdürü Cihan Kılıç katıldı.

Daha önce de aynı model araçları tercih eden Mesnevi Turizm, yeni teslimatla birlikte farklı turizm bölgelerinde sunduğu taşımacılık hizmetlerinin konforunu artırmayı hedefliyor. Grand Toro, özellikle kısa ve orta mesafeli yolculuklar için geliştirilen teknik özellikleriyle öne çıkıyor.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler