Ana SayfaULAŞTIRMAKâmil Koç’tan Varna’ya Yeni Sefer: Avrupa Ağı Genişliyor

Kâmil Koç’tan Varna’ya Yeni Sefer: Avrupa Ağı Genişliyor

spot_img

Şirket Haberleri

Tck by Kıraç A.Ş., 1,35 milyar TL yatırımını hayata geçirdi

Türkiye’nin altyapı, enerji, yol güvenliği ve savunma sanayisine yönelik...

TotalEnergies ve Birlas’tan Stratejik İş Birliği

Madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden TotalEnergies, otomotiv dünyasının...

Ömer Tunaz Ako Grup’a Transfer Oldu

Prometeon Türkiye'de, 2024 yılından bu yana Pazarlama Müdürü olarak...

FUCHS Lubricants Türkiye, Türkiye’deki Büyüme Stratejisini Açıkladı

FUCHS Lubricants, İstanbul’da düzenlenen toplantıda Türkiye’deki yeni dönem stratejisini,...

Mercedes-Benz Türk’ten 5 Bin Gence Eğitim Desteği

Mercedes-Benz Türk, 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata...
spot_img
Kâmil Koç, Bulgaristan’ın Varna kentine 15 Temmuz’dan itibaren otobüs seferlerine başlıyor. İstanbul çıkışlı yeni hatla Avrupa’daki sefer sayısı artıyor.

Kâmil Koç, Avrupa Seferlerine Varna’yı Ekliyor: Türkiye’nin köklü karayolu ulaşım markalarından Kâmil Koç, Bulgaristan’ın önemli liman ve turizm şehirlerinden Varna’ya 15 Temmuz itibarıyla otobüs seferleri başlatıyor. Yeni hat, şirketin Avrupa’daki beşinci güzergahı olurken; günlük uluslararası sefer sayısı da sekize çıktı.

İstanbul çıkışlı olarak planlanan seferler, Varna ile birlikte Bulgaristan’daki bağlantılı şehir sayısını dörde çıkarıyor. Kâmil Koç’un uluslararası filosuna dahil edilen iki yeni otobüsle birlikte toplam araç sayısı 8’e yükseldi.

cagatay kepek 1
Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek…

“Amacımız, kültürel bağı da güçlendirmek”

Yeni hattın tanıtımı kapsamında açıklama yapan Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, “İç hatlardaki yaygın ağımızı Avrupa’ya taşırken, Varna gibi kültürel ve ticari olarak önemli noktalara ulaşmayı hedefliyoruz. 2022’de başlayan Avrupa operasyonlarımızı bu yeni bağlantıyla daha da güçlendirdik. Yaz döneminde artan taleplere bu yeni seferlerle daha hızlı yanıt vereceğiz. Amacımız, iki ülke arasında yalnızca ulaşımı değil, kültürel bağı da güçlendirmek.”

Yeni hatla birlikte Türkiye ile Bulgaristan ve Romanya arasındaki yolcu taşımacılığı ağı daha kapsamlı hale gelirken; Varna, turizm sezonu boyunca önemli bir durak olmaya hazırlanıyor.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler