Ana SayfaMarka | AtamalarHitachi Astemo Türkiye fabrikasında iki önemli atama

Hitachi Astemo Türkiye fabrikasında iki önemli atama

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

27 ülkede yaklaşık 140 tesiste 90.000 kişiyi istihdam eden global bir otomotiv teknoloji şirketi olan Hitachi Astemo’nun Türkiye fabrikasında iki önemli atama gerçekleştirildi.

Sektöründe dünya devi firmanın Türkiye / Bursa fabrikasında İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapan Çisil Güler, Hitachi Astemo globalde ‘Fren İş Birimi Yetenek Yönetimi & İK Operasyonları Direktörü’ olarak atanırken, Güler’in yerine Elif Akça göreve getirildi. Güler ve Akça, yeni görevlerine 4 Nisan 2022 tarihi itibari ile resmen başladı.

Fren İş Biriminde Hitachi entegrasyonu ve İK operasyonlarına liderlik edecek

Hitachi Astemo ‘Fren İş Birimi Yetenek Yönetimi & İK Operasyonları Direktörü’ olan Çisil Güler, Fren İş Birimi dahilinde insan kaynakları (İK) süreçlerini, spesifik İK projelerini ve inisiyatiflerini yönlendirmekten, yetenek yönetimi, öğrenme ve yetkinlik yönetimine liderlik etmekten, uluslararası mobiliteyi koordine etmekten; maaş, ikramiye ve diğer çalışan faydalarını koordine etmekten, Hitachi entegrasyonu ve İK dijitalizasyonuna liderlik etmekten sorumlu olacak.

Bursa fabrikasında tüm insan kaynakları politikalarından sorumlu olacak

Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü olarak görevine başlayan Elif Akça da yetenek yönetimi, endüstriyel ilişkiler, çalışan bağlılığı gibi uçtan uca tüm İK politikalarının, hizmetlerinin, projelerinin ve süreçlerinin Bursa fabrikasında yönetilmesi ve yürütülmesinden sorumlu olacak. Aynı zamanda, iç iletişim sürecini de yönetecek ve fabrika genelinde etkin HSE yönetimini temin edecek.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler