Ana SayfaULAŞTIRMAAnadolu Isuzu Suudi Arabistan Pazarında

Anadolu Isuzu Suudi Arabistan Pazarında

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

46 ülkeye otobüs ve orta boy yolcu otobüsü ihraç eden Anadolu Isuzu, yurt dışında faaliyet gösterdiği pazarlara Suudi Arabistan’ı da ekledi.

  • Anadolu Isuzu, New East General Trading ile imzaladığı distribütörlük anlaşmasıyla Körfez Bölgesi’nin en büyük pazarlarından birine giriş yapmış oldu.

Anadolu Isuzu, ihracat faaliyetleri doğrultusunda Suudi Arabistan merkezli Neweast ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Bu stratejik iş birliği kapsamında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da tören gerçekleştirildi. Törene Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan ve New East General Trading şirketi yetkilileri katıldı. Yeni distribütörlük anlaşmasının ilk adımı olarak Anadolu Isuzu midibüs modelleri Suudi Arabistan pazarına sunulacak.

Anadolu Isuzu S. Arabistan
Anadolu Isuzu, ticari araç alanındaki deneyimini güçlü ortaklıklarla küresel pazarlara taşıyor.

“Hedefimiz yenilikçi modellerimizle tüm dünyada hizmet veren bir marka olmak”

Tuğrul Arıkan törende yaptığı konuşmada, “Bu yeni ortaklık, dünya çapında daha fazla müşteriye yüksek kaliteli çözümler sunma hedefimizi güçlendiren küresel büyümemizin önemli adımlarından biri. Anadolu Isuzu olarak hedefimiz otomotiv sektöründeki liderliğimizi sürdürmek ve yenilikçi modellerimizle tüm dünyada hizmet veren bir marka olmak” dedi.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler