Ana SayfaLojistik GündemiVolvo Trucks’tan Nalçacılar Nakliyat’a Volvo FH500 teslimatı

Volvo Trucks’tan Nalçacılar Nakliyat’a Volvo FH500 teslimatı

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Lojistik sektöründe hizmet veren Nalçacılar Nakliyat, filosunu 15 adet Volvo FH500 ile genişletti. Yakıt tasarrufu ve sağlamlığı ile öne çıkan Volvo FH500 kamyonlarla birlikte, firmanın filosundaki Volvo Trucks sayısı 25 oldu.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks, lojistik, uluslararası ve yurtiçi nakliye, depolama, sigortalama, dağıtım, gümrükleme, depo yönetimi ve özel proje taşıma hizmetleri veren Nalçacılar Nakliyat’a 15 adet Volvo FH500 satışı gerçekleştirdi. Uzun yol taşımacılığının zorlu koşullarında, verimlilik ve performansıyla öne çıkan Volvo FH500 şoför dostu tasarımıyla sürüş kolaylığı ve yüksek güvenlik sunuyor.

Nalçacılar Nakliyat firma sahibi Şerafettin Nalçacı, bu alımla birlikte filolarındaki Volvo Trucks markalı araç sayısının 25 adede ulaştığını belirterek şunları söyledi: “Volvo Trucks ile iş birliğimiz çok uzun zamana dayanıyor. Markanın, kaliteli ve güvenilir bir iş ortağı olduğunu biliyoruz. Gerek satış, gerekse de satış sonrası hizmetlerde uyum içindeki çalışmalarımızdan ötürü Volvo Trucks markasını tercih ediyoruz. Araçların sağladığı yakıt ekonomisi, sağlamlık ve yüksek ikinci el değeri de tercihimizde etkili oldu. Volvo Trucks ekibine, bizlere sağladıkları katkı ve destekleri için teşekkür ederiz.”

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler