Ana Sayfa HAVAYOLU İclal Kayaoğlu TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü olarak atandı
HAVAYOLUMarka | AtamalarSON DAKİKA

İclal Kayaoğlu TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü olarak atandı

Paylaş
İclal Kayaoğlu TAV Milas-Bodrum
Paylaş

İclal Kayaoğlu TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü olarak atandı. TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı’nda genel müdürlük görevine İclal Kayaoğlu getirildi.

İclal Kayaoğlu Kimdir!

Kayaoğlu, Ankara Gazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1996 yılında Havaş Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.’de Müşteri İlişkileri Uzmanı olarak havacılık sektörüne giren Kayaoğlu 2001’de Atatürk Havalimanı Havaş Yolcu Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2002’de Esenboğa Havalimanı ardından 2003’te Milas-Bodrum Havalimanı Havaş Yolcu Hizmetleri ve Harekat Müdürü olarak görevlendirildi. 2014’te TAV Milas-Bodrum Terminal İşletme Müdürü olan Kayaoğlu 2015’ten bu yana Terminal İşletme Koordinatörü olarak görev yapıyordu.

Antik Karya’nın iki önemli şehri arasında yer alan Milas – Bodrum Havalimanı, 1997 yılında uluslararası trafiğe açıldı. TAV Havalimanları, Milas – Bodrum Havalimanı’nın 20 yıl süreyle işletme hakkı için açılan ihaleyi Mart 2014’te kazandı. Şirket iç hatlar terminalinin işletmesini Temmuz 2014’te dış hatları Ekim 2015’te devraldı.

2019’da 4 milyon 338 bin yolcuya hizmet veren Milas-Bodrum Havalimanı, 2020’de pandeminin etkisiyle 1 milyon 493 bin yolcuya hizmet sundu.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

İGA İstanbul Havalimanı İK’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selda Seçkinler Oba Oldu

Dünyanın en önemli küresel aktarma merkezlerinden İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin bünyesindeki İnsan...

Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 42 Model Yarışacak

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl 10’uncu kez gerçekleştirilecek “Türkiye’de Yılın...

Mars Logistics 2025 Yatırım Hedeflerini Açıkladı

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Mars Logistics, 2024 yılında gerçekleştirdiği yatırımlar ve...

Honda Türkiye’de yeni dönem atamaları gerçekleşti

Honda Türkiye, 1 Nisan 2025 itibarıyla başlayan mali yılıyla birlikte yönetim kadrosunda...