Ana SayfaLastik SektörüPrometeon Tyre Group’un MEA Bölgesi Finans Direktörlüğü’ne Mehmet Kaldırım atandı

Prometeon Tyre Group’un MEA Bölgesi Finans Direktörlüğü’ne Mehmet Kaldırım atandı

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Prometeon Tyre Group bünyesinde uzun yıllardır farklı pozisyonlarda çalışan Mehmet Kaldırım, MEA Bölgesi’nin Finans Direktörlüğü görevine getirildi.

Tüm dünyada endüstriyel lastik odaklı tek şirket olan, Anteo, Eracle, Tegrys markalarının yanı sıra Formula, Pharos ve Pirelli lisanslarıyla endüstriyel ve ticari lastikler üreten Prometeon Tyre Group’un MEA Bölgesi (Mısır, Afrika, Orta Doğu, Türkiye, Rusya & Orta Asya ve Kafkaslar) Finans Direktörlüğü’ne Mehmet Kaldırım atandı. Kaldırım, yeni görevinde Türkiye’nin de dahil olduğu MEA Bölgesi’nin finans direktörlüğü görevini yürütecek.

2005 yılında Ernst&Young’da iş hayatına atılan Kaldırım, 2006 yılında Pirelli’de çalışmaya başladı. Yıllar içinde Pirelli’de ve ardından Prometeon Tyre Group bünyesinde Türkiye, İtalya ve Mısır’da farklı roller üstlenen Kaldırım, 2019’da Prometeon Mısır’ın Finans Direktörü olarak görevlendirildi ve finans konusunda önemli projelerin hayata geçirilmesini sağladı.

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden 2005’te mezun olan Mehmet Kaldırım, İngilizce ve İtalyanca biliyor.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler