Ana Sayfa Lastik Sektörü Petlas’a sosyal medya ödülü
Lastik SektörüŞirket Haberleri

Petlas’a sosyal medya ödülü

Paylaş
Petlas’a sosyal medya ödülü
Paylaş

AKO Grup bünyesinde faaliyet gösteren PETLAS, markaların sosyal medyada gösterdikleri performansın, tarafsız ve veriye dayalı olarak hazırlanan SocialBrands sosyal medya marka endeksi sonuçlarına göre değerlendirildiği Veri Analitiği Ödülleri bölümünün Lastik Kategorisinde Gümüş ödül aldı.

Social Media Awards Turkey ödüllerinde sosyal medyaya damgasını vuran marka, ajans, proje ve kişilerin başarısı, hem rakamsal verilere, hem de sektör önderlerinin fikirlerine göre değerlendirerek ödüllendiriliyor.

Ülkemizin bu önemli platformunda aldıkları ödülün kendilerine heyecan verdiğini söyleyen AKO Grup Pazarlama Müdürü Erkal Özürün, “Türkiye’nin lastiği PETLAS’ın marka değeri, tüketicisiyle kurduğu bağın gücüyle günden güne büyüyor. Sosyal medya, tüketicilerimizle yakın ve doğrudan iletişim kurabildiğimiz bir mecra. Başarılarımızın bu önemli platformda ödüllendirilmesi, bizleri daha iyiyi yapmak için teşvik ediyor” dedi.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Otokar’dan Altur Turizm’e 1000. Otokar Sultan Otobüsü Teslimatı

Altur Turizm, filosuna kattığı 1.000. Otokar Sultan Otobüsü şirketin Yenibosna Merkez Garajı’nda...

Petlas iş ortaklarına yeni otobüs lastiklerini tanıttı

Petlas yeni otobüs lastikleri… Petlas, şehirlerarası taşımacılık için tasarladığı otobüs lastikleri RH...

Borusan Port, Wind Energy Hamburg 2024’te

Borusan Port, Wind Energy Hamburg 2024’te Liman ve Proje, Ağır Taşımacılık iş...

BMC Power fabrikasında üretilen ilk transmisyon ve motorların testleri sürüyor

BMC Power’ın Ankara fabrikasındaki montaj hattında üretimleri tamamlanan; Yeni Altay tankına güç...