Ana Sayfa GÜNCEL Otokar’ın 23 araçlık son teslimatı Sakarya’ya gerçekleşti
GÜNCELLojistik Gündemi

Otokar’ın 23 araçlık son teslimatı Sakarya’ya gerçekleşti

Paylaş
Otokar Sakarya Teslimat
Paylaş

Otokar, belediyelerin toplu taşıma filolarını çevre dostu araçlarıyla güçlendirmeye devam ediyor. Otokar’ın son teslimatı, üretim üssünün de yer aldığı Sakarya oldu.

  • Sakarya Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği toplu ulaşım dönüşümü çalışmaları kapsamında filosuna kattığı 23 yeni aracını teslim aldı. 21 adet Otokar Kent LF, bir adet Otokar Centro ve 1 adet elektrikli e-Kent, düzenlenen törenle hizmete başladı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen teslimat törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Belediye Başkanları, Otokar Ticari Araçlar Lideri Kerem Erman, Otokar Ticari Araçlar Yurt İçi Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Tokatlı ve Sakaryalı vatandaşlar katıldı.

Otokardan Sakarya Buyuksehir Belediyesine 1i elektrikli olmak uzere 23 arac
Otokar'ın 23 araçlık son teslimatı Sakarya'ya gerçekleşti 3

“Sakarya’da üretip, dünyayı taşıyoruz”

Otokar Ticari Araçlar Lideri Kerem Erman, “Sakarya’da ürettiğimiz otobüsler, Türkiye’yi ve dünyayı taşıyor. 552 bin metrekarelik alan üzerine kurulu fabrikamızdaki faaliyetlerimizle hem Sakarya’da önemli oranda istihdam sağlıyor, hem de ülkemiz için değer yaratıyoruz. 6 metreden 21 metreye kadar farklı uzunluktaki otobüslerimizle sektörün en geniş ürün ailesine sahibiz. Ne mutlu ki 15 yıldır Türkiye otobüs pazarının en çok tercih edilen markasıyız. Türkiye’nin ilk hibrit, elektrikli ve akıllı otobüsünü ürettik. Otokar, yenilikçi ve çevreci araçlarıyla toplu taşımaya katkı sağlamaya devam ediyor. Bugün, Sakarya’da üretilen araçları yine Sakaryalılar için hizmete sunuyoruz. Bu, bizim için büyük bir gurur” dedi.

“En iyisini sunmak için çalışıyoruz”

Kerem Erman sözlerini şu ifadelerle bitirdi: “Bu sorumluluğun bilinciyle her yıl Ar-Ge yatırımlarımızı artırıyor, belediyelerimize ve yolcularımıza en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Otobüslerimiz küresel ölçekte de takdir ediliyor, Avrupa başta olmak üzere tüm dünyaya otobüs ihracatı yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ürünlerimizi tercih ettiği icin teşekkür ediyor, 23 aracımızın Sakaryalı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Paylaş
İlgili Haberler

20 bininci Temsa Prestij banttan indi

Türk ticari araç sektörünün köklü markalarından TEMSA, 20 bininci Prestij aracını banttan...

Kolay Gelsin filosunu 294 adet Fiat Scudo ile güçlendirdi

Tofaş’la yapılan anlaşma kapsamında 294 adet Fiat Scudo’yu araç filosuna dahil eden...

Scania’dan yılın ilk teslimatı Öznil Lojistik’e

Scania yılın ilk teslimatını Öznil Lojistik’e gerçekleştirerek önemli bir iş birliğine imza...

Türk ihracatı ‘Lojistik Sektörü’ ile yükseliyor

HİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri Komitesi Başkanı...