Ana Sayfa Manşet Haber Mercedes’in Sağlık Bakım Tırı’nda uzun yol şoförlerinin Cumhuriyet coşkusu
Manşet HaberOTOMOTİV

Mercedes’in Sağlık Bakım Tırı’nda uzun yol şoförlerinin Cumhuriyet coşkusu

Paylaş
Mercedes'in Sağlık Bakım Tırı'nda uzun yol şoförlerinin Cumhuriyet coşkusu
Mercedes'in Sağlık Bakım Tırı'nda uzun yol şoförlerinin Cumhuriyet coşkusu
Paylaş

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı, uzun yol şoförleriyle Cumhuriyetin 100. yılında İstanbul’da coşkulu bir etkinlikle buluştu.

Türkiye’nin dört bir yanındaki kamyon şoförlerine sağlık ve bakım hizmeti veren Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı, bu kez Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamak için yola çıktı. Bugüne kadar 5 bin 500’den fazla kamyon şoförüne sağlık ve bakım hizmeti götüren Sağlık Bakım Tırı, son olarak İstanbul BiMola Reşadiye Dinlenme Tesisi’nde kamyon şoförleri ile buluştu.

Mercedes-Benz Türk, Türkiye genelindeki kamyon şoförlerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacıyla özel olarak tasarlattığı dorsesi ile Sağlık Bakım Tırını, Cumhuriyetin 100. yılında da yola çıkardı. Türkiye’de daha önce benzeri görülmemiş bir uygulama ile kamyon şoförlerinin konforu ve güvenliği kadar sağlığına da dikkat eden Mercedes-Benz Türk, Sağlık Bakım Tırı ile son olarak 27 Ekim’de İstanbul BiMola Reşadiye Dinlenme Tesisi’nde 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 fizyoterapist, 2 berber ve 1 psikolog ile kamyon şoförlerine hizmet verdi.

Actros L 1851 LS model aracında hizmet veren Sağlık Bakım Tırı, 2023 sonuna kadar Mersin, Manisa ve Gaziantep’te de kamyon şoförlerine ulaşmayı hedefliyor.

Etkinlikte konuşan Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, “Cumhuriyetin 100. yılını, bu özel yılı, değerli uzun yolların emektarları şoförlerimiz ve Sağlık Bakım Tırı kadromuz ile de kutlamak istedik. Ülkemizi #Daimaİleri taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceğimizin sözünü Mercedes-Benz Türk olarak her fırsatta veriyoruz.” dedi.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Mercedes-Benz’den Turex Turizm’e 150 adet Sprinter teslimatı

Filosuna katılan 150 adet Mercedes-Benz Sprinter ile 2.450 adetlik bir araç havuzuna...

Karsan, Özel Model e-ATA LE’yi Hamburg’da Tanıttı

Karsan, 15-18 Haziran tarihleri arasında Hamburg’da düzenlenen UITP Summit 2025’te yeni nesil...

Ağır ticari araç pazarında yerli üretim payı yüzde 63 oldu!

Ağır ticari araç üretimi %19 gerilemesine rağman, Ağır ticari araç pazarında yerli...

GTi Efsanesi Elektrikli Yeni PEUGEOT E-208 GTi ile Yeniden Doğdu!

PEUGEOT, ilk tamamen elektrikli GTi modeli olan E-208 GTi’yi tanıttı. 280 HP...