Ana SayfaManşet HaberMercedes'in Sağlık Bakım Tırı'nda uzun yol şoförlerinin Cumhuriyet coşkusu

Mercedes’in Sağlık Bakım Tırı’nda uzun yol şoförlerinin Cumhuriyet coşkusu

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı, uzun yol şoförleriyle Cumhuriyetin 100. yılında İstanbul’da coşkulu bir etkinlikle buluştu.

Türkiye’nin dört bir yanındaki kamyon şoförlerine sağlık ve bakım hizmeti veren Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı, bu kez Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamak için yola çıktı. Bugüne kadar 5 bin 500’den fazla kamyon şoförüne sağlık ve bakım hizmeti götüren Sağlık Bakım Tırı, son olarak İstanbul BiMola Reşadiye Dinlenme Tesisi’nde kamyon şoförleri ile buluştu.

Mercedes-Benz Türk, Türkiye genelindeki kamyon şoförlerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacıyla özel olarak tasarlattığı dorsesi ile Sağlık Bakım Tırını, Cumhuriyetin 100. yılında da yola çıkardı. Türkiye’de daha önce benzeri görülmemiş bir uygulama ile kamyon şoförlerinin konforu ve güvenliği kadar sağlığına da dikkat eden Mercedes-Benz Türk, Sağlık Bakım Tırı ile son olarak 27 Ekim’de İstanbul BiMola Reşadiye Dinlenme Tesisi’nde 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 fizyoterapist, 2 berber ve 1 psikolog ile kamyon şoförlerine hizmet verdi.

Actros L 1851 LS model aracında hizmet veren Sağlık Bakım Tırı, 2023 sonuna kadar Mersin, Manisa ve Gaziantep’te de kamyon şoförlerine ulaşmayı hedefliyor.

Etkinlikte konuşan Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, “Cumhuriyetin 100. yılını, bu özel yılı, değerli uzun yolların emektarları şoförlerimiz ve Sağlık Bakım Tırı kadromuz ile de kutlamak istedik. Ülkemizi #Daimaİleri taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceğimizin sözünü Mercedes-Benz Türk olarak her fırsatta veriyoruz.” dedi.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler