Ana Sayfa FUARLAR Logistika Expo, ilk kez Moskova’da düzenlenecek
FUARLARGÜNCEL

Logistika Expo, ilk kez Moskova’da düzenlenecek

Paylaş
Rosya Lojistik Fuari
Paylaş

Uluslararası lojistik, taşımacılık, depolama teknolojisi ve ekipmanları fuarı Logistika Expo 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Moskova Crocus Expo Fuar Alanında 1 ve 4 nolu salonlarda düzenlenecek.

  • İlk kez düzenlenecek olan LOGISTIKA EXPO fuarı, Uluslararası İş Makineleri ve Teknolojileri Fuarı – CTT Expo, Uluslararası Ticari Araçlar ve Teknolojileri Fuarı – COMvex, Uluslararası Otomotiv, Yedek Parça ve Aksesuarları Fuarı – CTO EXPO ile birlikte eş zamanlı olarak yan yana salonlarda düzenlenecek.

Logistika Expo’nun güncel katılımcıları arasında Comitas, LogistiX, Vertikal TD, Actio Rus, NOBLELIFT, RackFork, JAC, First Logistik, STS Logistics, Cayrus, Avrora, TSC ve diğerleri yer alıyor.

Logistika Expo’yu nakliye ve lojistik firmalarının yanı sıra, toptan ve perakende firmaları, çeşitli teknoloji firmaları, acenteler, distribütörler, tedarik zinciri yöneticileri gibi sektörün önemli karar vericilerinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Eş zamanlı olarak düzenlenecek 4 fuar Rusya ve Doğu Avrupa’daki en büyük endüstri fuarı olma özelliği taşıyacaktır. Fuarlar 2024 yılında toplam 15 salon, 200.000 m2 sergileme alanı ve dış alan olmak üzere, 75.000’den fazla ziyaretçiyi ve yaklaşık 1500 katılımcıyı ağırlayacaktır.

Burak Tarkan Baydar
Logistika Expo, ilk kez Moskova'da düzenlenecek 3

Türkiye Resmi Temsilciliği’nin Taneva Fuarcılık tarafından yürütüldüğü Logistika Expo Fuarı, Türk firmaları için çeşitli imkanlar sunuyor.

Taneva Fuarcılık kurucu ortağı Burak Tarkan Baydar yaptığı açıklamada “Logistika Expo, özellikle lojistik ve taşımacılık firmaları, depolama çözümleri, tedarik zinciri yönetimi firmaları, taşımacılık ekipmanları sektörlerinde faaliyet gösteren Türk firmaları için büyük bir fırsat. Eş zamanlı olarak düzenlenecek 4 fuarın sinerjisi ziyaretçiler için eşsiz bir platform sunuyor.

Logistika Expo T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen fuarlar listesinde yer alıyor. Bu 4 fuarda 10.000 m2’den fazla alanda 100’den fazla Türk firmasının katılımını bekliyoruz“ dedi.

Paylaş
İlgili Haberler

Prometeon Tyre Group’ta Geniş Avrupa Bölgesi’nin Başına Türkiye’den CEO

Prometeon Tyre Group, Türkiye’yi Geniş Avrupa Bölgesi’ne dahil etti. Yeni CEO görevine...

Eurasia Rail 2025, Türkiye’yi Demiryolu Sektöründe Bölgesel Merkeze Dönüştürdü

İstanbul’da düzenlenen 11. Eurasia Rail Fuarı, 71 ülkeden 11.783 ziyaretçiyi ağırlayarak kamu-özel...

11.Eurasia Rail Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde Başladı!

Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı Eurasia Rail, 20...

Tüm Zamanların En Yoğun Katılımı İle Automechanika Istanbul 2025 Tamamlandı

40 ülkeden 1.500 katılımcı firma, 15 ülke pavilyonu, sergilenen binlerce ürün, bakım,...