Ana SayfaLOJİSTİKLitvanya Liman Hizmetleri Şirketleri Derneği’nden Autoport’a Ziyaret

Litvanya Liman Hizmetleri Şirketleri Derneği’nden Autoport’a Ziyaret

Şirket Haberleri

Toyota Professional OSB Roadshow Ankara’da

Toyota, hafif ticari araç ürün gamını Türkiye’nin farklı noktalarındaki...

Hareket’te Group CEO Görevine Boran Uzun Atandı

Ağır yük kaldırma, proje taşımacılığı ve yük mühendisliği alanında...

HASEL: İntralojistikte Gelecek Hibrit Operasyonlarda

HASEL, İstif Makineleri ve Akıllı Depo Teknolojileri Zirvesi’nde otomasyon...

Hatay’da Genç Sesler “Kökten Sese” Konserinde Buluştu

Hatay Akademi Çocuk ve Gençlik Korosu, “Kökten Sese” konserinde...

Anadolu Isuzu’ya İTÜ ARI Teknokent’ten Ödül

Anadolu Isuzu, İTÜ ARI Teknokent tarafından teknoloji, Ar-Ge ve...

Litvanya Büyükelçisi Marius Janukonis ve beraberindeki Litvanya Liman Hizmetleri Şirketleri Derneği Türkiye’nin ilk otomotiv limanında ağırlandı!

Litvanya’nın Türkiye Büyükelçisi Marius Janukonis başkanlığındaki Litvanya Liman Hizmetleri Şirketleri Derneği heyeti, Türk limanlarını kapsayan ziyaret programı çerçevesinde Türkiye’nin ilk otomotiv limanı Autoport’u ziyaret etti.

Konteyner, Ro-Ro, kuru ve sıvı dökme yük, çok amaçlı terminaller ve yolcu hizmetleri alanında faaliyet gösteren Klaipeda Limanı’ndaki 12 işletmeyi temsil eden üst düzey yöneticiler, Autoport’ta sektörün güncel gelişmelerini değerlendirdi. Ziyaret kapsamında heyete, Autoport’un mevcut faaliyetleri ve işleyişi hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Litvanya limani Autoport ziyareti
Program Autoport Genel Müdürü Bilgin İşler’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Autoport Genel Müdürü Bilgin İşler’in ev sahipliğinde gerçekleşen programda, limancılık sektörüne dair güncel veriler paylaşıldı. Autoport’un mevcut faaliyetleri ile gelecek dönem için planlanan yatırımlar hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Sunumun ardından heyet, liman sahasında gerçekleştirilen teknik geziye katılarak tesisin operasyonel altyapısını yerinde inceledi.

Autoport Genel Müdürü Bilgin İşler ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Türkiye’nin ilk otomotiv limanı olarak, yatırımlarımızla geleceğe hazırlanıyoruz. Litvanya heyetinin ziyareti, uluslararası iş birliklerini geliştirmek ve tecrübelerimizi paylaşmak açısından bizim için çok değerliydi. Autoport olarak, ülkemizin lojistik kapasitesini artıracak projelere katkı sunmaya devam edeceğiz. Litvanya Büyükelçisi Sayın Janukonis’e ve Litvanya Liman Hizmetleri Şirketleri Derneği’ne ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler