Ana SayfaManşet HaberHonda Türkiye’den Son Dakika Açıklaması!

Honda Türkiye’den Son Dakika Açıklaması!

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Honda Türkiye’den flaş açıklama geldi.1992 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Honda’dan gelen son dakika açıklaması şöyle:

“Honda Türkiye A.Ş. Gebze’deki üretim tesislerini HABAŞ Topluluğuna devretmek üzere anlaşmaya varmıştır. Taraflar arasında varılan anlaşma neticesinde söz konusu taşınmazın teslim tarihi Eylül 2021’den sonra gerçekleştirilecektir.

1992 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Honda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşterilerine pazarlama, satış ve satış sonrası operasyonları ile en kaliteli hizmeti sunmaya devam edecektir. Faaliyetlerine İstanbul’daki Genel Müdürlüğünde devam edecek olan Honda Türkiye A.Ş., etkin bayi ağı ile ülkemiz için değer yaratmayı sürdürecektir.”

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler