Ana SayfaGÜNCELGüney Eksport, filosunu Mercedes-Benz Actros ile güçlendiriyor

Güney Eksport, filosunu Mercedes-Benz Actros ile güçlendiriyor

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

1982 yılından bu yana lojistik sektöründe faaliyet gösteren Güney Eksport, en son teknolojiye sahip Mercedes-Benz Actros 1848 L, Actros 1845 LS, Actros 1851 LS, Actros 3232 L ADR olmak üzere toplam 100 adet Actros ailesi ile filosunun gücünü artırdı.

Sıvı gıda taşımacılığı sektörünün öncü şirketlerinden Güney Eksport araç satın alım tercihinde uzun yol taşımacılığının yıldızı Mercedes-Benz Actros ailesini tercih etmeye devam ediyor. Güney Eksport bu kapsamda Heska Motorlu Araçlar’ın ev sahipliğinde düzenlenen törende tamamı Aksaray Kamyon Fabrikası üretimi 100 adet Mercedes-Benz Actros’u teslim aldı. Güney Eksport ayrıca 2024 yılı için 200 adetlik yeni bir ön anlaşmaya imza attı.

Törende araçlar, Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Kamyon Filo Satış Müdür Yardımcısı Onur Nurdoğan, Mercedes-Benz Kamyon Finansman CEO’su Gökmen Onbulak, Heska Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, Heska Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Yüncü, Heska Kamyon Satış Müdürü İlyas Toloğ ve Heska Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Renas Toloğ tarafından Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Şimşek, Güney Eksport Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Şimşek ve İbrahim Koyuer ile Güney Eksport Genel Müdürü Ömer Aksay’a teslim edildi.

Guney Eksport Mercedes Benz teslimati

Mercedes-Benz marka kamyon ve çekiciden oluşan 100 adet yıldız daha

Düzenlenen törende yaptığı konuşmada Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt; “Aksaray Kamyon Fabrikamızda ürettiğimiz son teknolojiye sahip Mercedes-Benz Actros model araçlarımız bugün, Türkiye kamyon pazarının en çok tercih edilen modellerinden biri durumunda. Bunun en önemli sebebi de Actros ailemizin lüks, konfor, güvenlik ve teknolojiyi bir araya getirerek müşterilerimize mükemmel bir deneyim sunması. Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz araçlarımız da Güney Eksport’un başarısı için tekerlerini döndürecek ve Mercedes-Benz Türk olarak bizler de kat edilen her kilometre için gurur duyacağız. Tamamı Mercedes-Benz marka kamyon ve çekiciden oluşan araç parkına 100 adet daha yıldız ekleyen Güney Eksport ailesine araçlarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mercedes Benz Actros teslimati

Yıllık 4 milyon ton taşıma kapasitesi

Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Şimşek ise; “Güney Eksport olarak, yıllık 4 milyon ton taşıma kapasitesi ile sıvı gıda & kimyasal taşımacılığın tüm lojistik aşamalarında müşterilerimize hızlı, kaliteli, güvenilir, entegre ve yalın bir hizmet sunmayı misyonumuz olarak benimsiyoruz. Bu misyonu gerçekleştirmek için doğru ve yüksek standartlarda ürün ve hizmet sunan iş ortaklarıyla ilerlemek çok önemli. Uzun senelerdir Mercedes-Benz Türk ve Heska Motorlu araçlar ile bu süreci yürüttüğümüz için çok mutluyuz. İş birliğimizin gerçekleşmesindeki katkıları nedeniyle de kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

15 yıldır süren iş birliği

Heska Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ise şu açıklamaları yaptı: “Temel faaliyet alanı sıvı gıda ve kimyasal taşımacılığı olup aynı zamanda akaryakıt istasyonu işletmeciliği yapan Güney Eksport ile olan iş birliğimiz 15 yıldır büyük bir güvenle devam ediyor. Teslim ettiğimiz Mercedes-Benz Actros’ların tamamına yakını Mercedes-Benz Kamyon Finansman tarafından finanse edildi. Güney Eksport’un, yeni araçlarımızla sektördeki güçlü konumunu daha da sağlamlaştıracağına inanıyor ve yeni araçlarının hayırlı olmasını diliyorum.”

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler