Ana SayfaKAMYON-TREYLERGökmen Onbulak, FKB Finansman Şirketleri Sektör Başkanı seçildi

Gökmen Onbulak, FKB Finansman Şirketleri Sektör Başkanı seçildi

spot_img

Şirket Haberleri

Tck by Kıraç A.Ş., 1,35 milyar TL yatırımını hayata geçirdi

Türkiye’nin altyapı, enerji, yol güvenliği ve savunma sanayisine yönelik...

TotalEnergies ve Birlas’tan Stratejik İş Birliği

Madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden TotalEnergies, otomotiv dünyasının...

Ömer Tunaz Ako Grup’a Transfer Oldu

Prometeon Türkiye'de, 2024 yılından bu yana Pazarlama Müdürü olarak...

FUCHS Lubricants Türkiye, Türkiye’deki Büyüme Stratejisini Açıkladı

FUCHS Lubricants, İstanbul’da düzenlenen toplantıda Türkiye’deki yeni dönem stratejisini,...

Mercedes-Benz Türk’ten 5 Bin Gence Eğitim Desteği

Mercedes-Benz Türk, 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata...
spot_img

Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş. CEO’su Gökmen Onbulak, FKB Finansman Şirketleri Sektör Başkanı seçildi

Finansal Kurumlar Birliği’nin 10. Olağan Kurulu’nda yapılan seçim sonucunda yeni dönemde Sektör Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gökmen Onbulak oldu.
Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş. CEO’su Gökmen Onbulak, Finansman Şirketleri, Finansal Kiralama, Faktoring ve Varlık Yönetim Şirketlerini temsil eden Finansal Kurumlar Birliği’nin (FKB) 13 Mayıs’ta gerçekleştirilen 10. Olağan Genel Kurulu’nda, FKB Finansman Şirketleri Sektör Başkanı ve FKB Yönetim Kurulu Başkan Vekili seçildi.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş. CEO’su Gökmen Onbulak; konu hakkında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Önümüzdeki dönemde, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda müşterilere sunulan finansal ürün, işlem ve hizmetlerin yeni teknolojik altyapılar yardımı ile daha da hızlanmasını sağlayacağız. Hem hizmet kalitesinin üst seviyeye taşınması hem de kredi ve ödeme süreçlerinin tamamının dijital ortama aktarılması ile müşteri deneyimini yeniden şekillendirecek adımların atılması için de çalışacağız.”

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler