Ana SayfaGÜNCELDoğuş Otomotiv Polonyalı Wielton ile distribütörlük anlaşması imzaladı

Doğuş Otomotiv Polonyalı Wielton ile distribütörlük anlaşması imzaladı

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Doğuş Otomotiv, yeni bir küresel iş birliğine imza attı. Polonya menşeli WIELTON S.A. ile treyler ve semi treyler ürünlerinin distribütörlüğü konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Distribütörlük anlaşmasını takiben, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk, Doğuş Otomotiv İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, Wielton markasından da sorumlu Genel Müdür Tolga Senyücel, Wielton Group CEO’su Paweł Szataniak, Wielton CEO Yardımcısı Mariusz Golec ve Wielton Yönetim Kurulu Üyesi Andrzej Mowczan ile Polonya’nın Wielun kentinde bir araya geldi.

dogus ile Wielton 2

İş birliği kapsamında Doğuş Otomotiv, Wielton marka ürünlerin Türkiye’deki satış ve servis hizmetlerini gerçekleştirecek. Doğuş Otomotiv ilk planda Türkiye genelinde 20 noktada Wielton ürünlerinin satış ve satış sonrası hizmetlerini sunmayı planlıyor.

Anlaşmayla ilgili olarak konuşan Doğuş Otomotiv İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, “Türkiye’de ‘Wielton’ marka treyler ve semi treyler ürünlerinin satış ve servis hizmetlerinin Doğuş Otomotiv tarafından yürütülmesini içeren bu iş birliğinin, her iki şirketin güçlü yönlerini de birleştirerek, sektöre farklı bir soluk getireceğine inanıyorum. Bu stratejik ortaklık, Doğuş Otomotiv’in ürün ve hizmet portföyünü genişletme vizyonunu desteklerken, WIELTON S.A. markasının Türkiye’deki varlığını daha da güçlendirecektir. Uluslararası arenada yaptığımız bu gibi stratejik ortaklıklar, şirketimizin sürdürülebilir büyüme hedeflerine odaklandığının kanıtı olması açısından da önem arz ediyor” dedi.

Wielton Genel Müdürü Tolga Senyücel ise, “Avrupa’nın en büyük 3 üreticisinden biri olan Wielton markasıyla yaptığımız bu anlaşmayla Türkiye treyler ve semi treyler pazarında da hizmet vermeye başlayacağız. Bu sayede müşterilerimize tüm üst yapı çözümlerinde hizmet sunabileceğiz.” dedi.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler