Ana SayfaLojistik RehberiDKV Card sahipleri Slovenya’dan bekleme yapmadan geçebilecek

DKV Card sahipleri Slovenya’dan bekleme yapmadan geçebilecek

spot_img

Şirket Haberleri

İsmail Hakkı Işınak, Koçaslanlar Otomotiv’e Genel Müdür Oldu

2019 yılından bu yana Ülke Müdürü olarak görev yaptığı...

KRONE Türkiye’den Stratejik Ar-Ge Hamlesi

KRONE Türkiye, Ar-Ge Merkezi statüsüyle lojistik ve taşımacılık sektörüne...

Sağlık Bakım Tırı Projesi 2 Ödül Daha Aldı

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı projesi Stevie Awards 2026’da...

Romanya Savunma Bakanı Otokar’ın Mediaş Fabrikası’nı Ziyaret Etti

Romanya’da askeri araç üretimine başlayan Otokar, Automecanica Mediaş fabrikasını...

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...
spot_img

Slovenya’da paralı yollardan geçerken kullanılan çıkartmanın yerini dijital vinyet aldı. DKV Mobility müşterileri DKV CARD kullanarak ödeme yapabilecekler.

9 Aralık 2021. Lider mobilite hizmetleri sunucusu DKV Mobility’nin müşterileri, Slovenya’da yeni uygulamaya giren e-vinyet yerine DKV CARD ile kolayca ödeme yapabiliyor. Paralı yol geçişlerinde kullanılan çıkartmanın yerini alan dijital vinyet Slovenya karayollarını ve otoyollarını kullanan, ağırlıkları 3,5 tona kadar olan araçlar için zorunlu. Dijital vinyetler Slovenya’da ve sınıra yakın bölgelerde, OMV ve MOL gibi yakıt istasyonlarında DKV CARD’la birlikte bulunuyor.

1 Aralık’ta satışa çıkartılan dijital vinyetlerin haftalık ve aylık olanları da 1 Şubat 2022’den itibaren satışa sunulacak. Vinyet satın alınırken aracın plakası kaydediliyor ve yol boyunca otomatik cihazlar tarafından taranıyor. Daha önce olduğu gibi e-vinyet DKV CARD ile POS makinesi üzerinden faturalanacak. Böylece DKV müşterileri işlemleri şeffaf bir şekilde faturalanırken kesintiye uğramadan ve kolayca yolculuklarını sürdürebilecek.

Lejeune: ‘Önemli geçiş ülkesi Slovenya’da kolaylık sunmaktan mutluyuz’

DKV Mobility Paralı Yol Hizmetleri Genel Müdürü Jérôme Lejeune, “Slovenya Güney ve Orta Avrupa arasında önemli bir geçiş ülkesi. Müşterilerimize işlerini sorunsuz bir şekilde sürdürme olanağı veren bu kolaylığı sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Slovenya’daki dijital e-vinyet dışında DKV Avrupa’nın 30’dan fazla ülkesinde geniş bir yelpazede paralı yol çözümleri sunuyor. Bu çözümler arasında vinyetler, kutular ve yol biletleri bulunuyor.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler