Ana SayfaDENİZCİLİKTekneler CNR Avrasya Boat Show’da yelken açtı

Tekneler CNR Avrasya Boat Show’da yelken açtı

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

CNR Avrasya Boat Show Denizde deniz tutkunlarının yoğun ilgisi ile MarinTurk Marina / Pendik’te kapılarını açtı.

cnr boat show 3

500’ün üzerinde markanın yat, tekne, yelkenliler, şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç teknelerinin sergilendiği fuarda, pandemi sürecinde izole yaşam nedeniyle yoğun ilgi gören Aile Tipi Yatlar da görücüye çıkarıldı.

cnr boat show 1

Fuarda 5 bin ile 50 milyon lira arasında değişen her bütçeye uygun deniz araçları tanıtılıyor.

Türkiye’nin en görkemli denizcilik buluşmalarından biri olan CNR Avrasya Boat Show Denizde devletin ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile kapılarını açtı. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Yat ve Tekne Endüstri Derneği (YATED) işbirliği ile organize edilen CNR Avrasya Boat Show Denizde – Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, 18 Ekim Pazar gününe kadar MarinTurk Marina / Pendik’te deniz tutkunlarını ağırlayacak. 100.000 metrekarelik alanda düzenlenen fuarda 5 bin ile 50 milyon lira arasında değişen deniz araçları deniz tutkunlarını bekliyor.

Deniz âşıkları fuara yoğun ilgi gösteriyor

cnr boat show 2

Dünya markalarını temsil eden firmalar ile en prestijli yerli üreticilerin ağırlandığı fuarda, pandemi sürecinde izole yaşam nedeniyle yoğun ilgi gören 12 – 25 metrelik Aile Tipi Yatları yoğun ilgi görüyor. Kategorilerinin en iyisi olan yat, tekne ve yelkenliler, şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç tekneleri ile tekne ekipmanları ve aksesuarlarının tanıtıldığı fuarda, 100’ün üzerinde firmanın 500’ü aşkın markasına dair deniz araçları sergileniyor. Son model tekne lansmanlarına da sahne olan fuar, denizcilik sektörünün en eğlenceli buluşmalarından biri niteliğinde. Deniz âşıklarının yoğun ilgisi ile karşılaşan fuarda, Türkiye tersanelerinde üretilen yatlar, katamaranlar, dünyanın önde gelen markalarının 2021 yılı tasarımları ve Türkiye’de ilk kez sergilenen tekneler deniz tutkunları ile buluşuyor.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler