Ana SayfaDENİZCİLİKBüyük Kulüp'te Gündüz Kaptanoğlu yeniden başkan seçildi

Büyük Kulüp’te Gündüz Kaptanoğlu yeniden başkan seçildi

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

140 yıldır sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde buluşturan Büyük Kulüp’te seçim heyecanı sona erdi.

24 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen seçimde Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan seçildi.

buyuk kulup secimi

İstanbul’un köklü derneklerinden Büyük Kulüp’de pandemi nedeniyle ertelenen başkanlık seçiminde; 637 oyla mevcut Başkan Gündüz Kaptanoğlu yeniden Başkan seçilirken, diğer Başkan adayı Mehmet Nuri Kuriş de 505 oy aldı.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler