Ana Sayfa Manşet Haber Brisa’nın yeni Pazarlama Direktörü Burcu Cihan oldu
Manşet HaberMarka | Atamalar

Brisa’nın yeni Pazarlama Direktörü Burcu Cihan oldu

Paylaş
Brisa’nın yeni Pazarlama Direktörü Burcu Cihan oldu
Brisa’nın yeni Pazarlama Direktörü Burcu Cihan oldu
Paylaş

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki, Türkiye lastik sektörünün mobilite lideri Brisa, 1 Temmuz 2024 itibariyle Brisa Pazarlama ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdür Yardımcısı Evren Güzel’in, Temsa Skoda Ulaşım Araçları Genel Müdürü olarak atanmasını takiben, pazarlama fonksiyonunda gerçekleşen yeni organizasyonel yapılanmayı duyurdu. Pazarlama Direktörü pozisyonuna Burcu Cihan atandı. 

Bu kapsamda Uluslararası Pazarlar Direktörü Kemal Yılmaz ve Pazarlama Direktörü Burcu Cihan görevlerini CEO Haluk Kürkçü’ye bağlı olarak sürdürecekler.

Brisa’da Pazarlama ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdür Yardımcılığını yürüten Evren Güzel’in 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Temsa Skoda Ulaşım Araçları Genel Müdürü olarak atanmasını takiben, pazarlama fonksiyonunda yeni organizasyonel değişiklikler duyuruldu. Uluslararası Pazarlar ve Pazarlama Direktörlükleri Genel Müdür’e doğrudan raporlayacak şekilde yeniden yapılandırıldı. 

Bu kapsamda Uluslararası Pazarlar Direktörü Kemal Yılmaz görevini CEO Haluk Kürkçü’ye bağlı olarak sürdürecek.

Brisa’nın yeni Pazarlama Direktörü Burcu Cihan oldu

ODTÜ İşletme mezunu olan Burcu Cihan, Koç Üniversitesi’nde Executive MBA ve MIT&Colombia İşletme Okulu’nda Dijital İşletme Yüksek Lisans programlarını tamamladı. Koç Grubu’nda 20 yılı aşkın bir süre pazarlama alanında çeşitli görevlerde bulunduktan sonra, son olarak 2021-2024 yılları arasında OPET Pazarlama Direktörlüğü görevini yürüttü. 

6 Haziran 2024 tarihi itibarıyla Brisa bünyesine katılan Cihan, Brisa’nın yeni Pazarlama Direktörü olarak atandı. Burcu Cihan, yeni görevinde Genel Müdür Haluk Kürkçü’ye rapor ederken iç pazara yönelik tüm pazarlama faaliyetlerini yönetecek. Bu kapsamda Pazarlama Mükemmelliği, Kanal Geliştirme ve Müşteri Deneyimi, Marka Yönetimi ve Dijital Pazarlama, Saha Mühendisliği, Ticari Ürünler ve Tüketici Ürünleri Pazarlama bölümleri doğrudan Burcu Cihan’a rapor edecek. 

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Boltas’dan İtalya Trieste’de yeni depo yatırımı

Lojistik sektörünün köklü oyuncularından Boltas, İtalya’da 30 yılı aşkın süredir başarıyla devam...

UND Başkanı Aras: ihracatın yüzde 41’i karayoluyla gerçekleştiriliyor

UND Başkanı Aras, “Dünya ticaretinin yüzde 85’i denizyoluyla yapılırken, ülkemizden yapılan ihracatın...

Koçaslanlar Holding 2025 Stratejik Yol Haritasını Belirledi

Koçaslanlar Holding, 2025 vizyonunu belirlemek ve stratejik hedeflerini şekillendirmek amacıyla 3 Şubat...

Sertel Grup Lojistik filosunu Mercedes-Benz kamyon ve çekicilerle güçlendirdi!

Mercedes-Benz Türk, dev şirketlere teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Yurt içi ve...