Ana SayfaGÜNCELAnadolu Isuzu'dan, Galatasaray Spor Kulübü’ne ulaşım desteği

Anadolu Isuzu’dan, Galatasaray Spor Kulübü’ne ulaşım desteği

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Galatasaray Spor Kulübü’ne 2019 yılından bu yana güvenli ve konforlu seyahat olanağı sunan Anadolu Isuzu, kulüp ile yaptığı partnerlik anlaşmasını uzattı.

Türkiye’nin ticari araç üreticisi Anadolu Isuzu, spora verdiği destek kapsamında Galatasaray Spor Kulübü ile işbirliğine devam ediyor. Galatasaray Spor Kulübü’ne 2019 yılından bu yana Novo ve Turkuaz otobüsleri ile güvenli ve konforlu seyahat olanağı sunan Anadolu Isuzu, kulüp ile yaptığı partnerlik anlaşmasını uzattı.

“Galatasaray ile iş birliğimizi ileri taşıyoruz”

Toplum ihtiyaçlarına duyarlı bir marka olarak, ülkenin değerlerine katkıda bulunmayı hedefleyen proje ve iş birliklerine devam ettiklerini belirten Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, “Türk sporunu ve sporcularımızı destekleme hedefiyle Galatasaray ile 2019 yılından bu yana sürdürdüğümüz iş birliğimizi daha da ileri taşıyoruz. Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden Galatasaray, Türk sporunun yurtdışında başarılarla anılmasında büyük rol oynuyor. Galatasaray ile yaptığımız yenileme anlaşması kapsamında 2021 – 2023 sezonunda da sporcularımızın ulaşımlarını en konforlu ve güvenli şartlarda sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler