Ana SayfaFUARLARAnadolu Isuzu Yenilikçi Modellerini Euro Bus Expo 2024 Fuarı'nda EVM UK Standında...

Anadolu Isuzu Yenilikçi Modellerini Euro Bus Expo 2024 Fuarı’nda EVM UK Standında Sergiledi

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Anadolu Isuzu, yurtdışı pazarlarda ulaştığı başarısını uluslararası sektörel etkinliklere katılarak desteklemeye devam ediyor. Distribütörü EVM UK tarafından Euro Bus Expo 2024 Fuarı’nda sergilenen Anadolu Isuzu modelleri, yoğun ilgi topladı.

Anadolu Isuzu Yenilikçi Modellerini Euro Bus Expo 2024 Fuarı’nda EVM UK Standında Sergiledi: Anadolu Isuzu; distribütörü EVM UK ile 12-14 Kasım tarihleri arasında İngiltere Birmingham’da düzenlenen Euro Bus Expo 2024 Fuarı’nda sağdan direksiyonlu Visigo ve Grand Toro modellerini sergiledi. Grand Toro ve Visigo modelleri ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Konfor ikonu Visigo

Segmentinde standartları yeniden belirleyen Visigo modeli, yüksek ve geniş ölçüleriyle ferah bir iç mekan sunarak rekabette öne çıkıyor. Turizm sektörü için yeni konfor ikonu olan yeni Visigo, 9.5 metrelik uzunluğu ve 39 koltuğa varan kapasitesi ile küçük otobüslerin esnekliğini ve ekonomisini, büyük otobüs konforuyla en ideal şekilde birleştiriyor.

Turizm ve havaalanı taşımacılığı için ideal model Grand Toro

Anadolu Isuzu Yenilikçi Modellerini Euro Bus Expo 2024 Fuarı’nda EVM UK Standında Sergiledi: Fuarda sergilenen diğer model Grand Toro da donanım ve teknolojik özellikleriyle fuarın en ilgi çekici modelleri arasında yerini aldı. 8,5 metrelik uzunluğu ile Grand Toro, 37 koltuğa varan kapasitesi ile kısa ve orta mesafeli servis, turizm ve havaalanı taşımacılığı için ideal bir otobüs olarak dikkat çekiyor.

Anadolu Isuzu; geçtiğimiz günlerde İrlanda’da gerçekleşen Dublin Coach and Bus Show’da da iki farklı Grand Toro ve bir Visigo RHD araçlarını sergileyerek büyük ilgi görmüştü.

Pazara girişinin ikinci yılında 200 adet satış

“Terzi usulü imalat” yaklaşımı ile müşterilerinin ve pazarın taleplerini tam olarak karşılayan Anadolu Isuzu; pazara girişinin ikinci yılında sağdan direksiyonlu 2 modeliyle İngiltere ve İrlanda’da yaklaşık 200 adet satış gerçekleştirdi. Otobüs ihracatını her çeyrekte büyüten Anadolu Isuzu, gücünü yeni modellerle daha da artırarak yurt içinde ve dünyada sektörde öncelik etmeye devam edecek.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler