Ana SayfaEkonomi GündemiAli Yüce, DEİK Konseyi Başkanlığına Yeniden Seçildi

Ali Yüce, DEİK Konseyi Başkanlığına Yeniden Seçildi

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Yüce Auto Skoda Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, DEİK İş Konseyi Başkanlığı’na tekrar seçilmesi konusunda yaptığı açıklamada “Türkiye’nin, global rekabet içerisinde önemli bir oyuncu konumuna gelmesi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. DEİK olarak ülkemizin dünya genelinde daha fazla tanınmasını ve ürünlerimizin küresel pazarlarda daha fazla yer bulmasını hedefliyoruz” dedi. 

DEİK, İki ülke özel sektörü arasında iş birliği imkanı bulunan inşaat, makine ve ekipmanlar, enerji-taahhüt projeleri, bankacılık ve finans, turizm, demir çelik sanayii, otomotiv ve yedek parça sanayi, çimento sanayi ve savunma sanayi alanlarında etkinlikler düzenleyerek iki ülke iş dünyası arasındaki ticari ilişkileri kuvvetlendirmek amacıyla 1992 yılında kuruldu. Konsey, küresel pazarlardaki mevcut ve gelecekteki zorluklara karşı ortak stratejiler geliştirmek ve uygulamak amacıyla önemli bir platform olarak faaliyet gösteriyor.

Ali Yüce Kimdir;

Ali Yüce, 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İstanbul Erkek Lisesi ve Eyüboğlu Koleji’nde tamamladı. Yükseköğrenimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünde sonrasında da Miami Ad School daki lisans programıyla tamamladı.

2005 yılından itibaren dönemsel olarak Škoda ve Seat bayilikleri Yüce Motor ve Erya Otomotiv de, üniversite sonrası da 2009 yılı itibariyle Yüce Motor’da aktif otomotiv kariyerine başlayan Ali Yüce 2010 yılında Orhan Yüce’nin vefatıyla ŠKODA Türkiye Distribütörü Yüce Auto AŞ’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine başladı. Yüce Auto İcra Komitesi, Yüce Auto Reklam ve Pazarlama kurulu üyesi ve Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan Yüce, 2014 -2018 yılları arasında Galatasaray Kulübü’nde iki dönem yöneticilik yaptı. Büyük Kulüp, Moda Deniz Kulübü, ODD, Oyder, Türk-Çek Dostluk Derneği üyelikleri bulunan Ali Yüce evli ve iki evlat sahibidir.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler