Ana SayfaGÜNCEL"Özgün, milli ve doğuştan elektrikli otomobiller üreteceğiz"

“Özgün, milli ve doğuştan elektrikli otomobiller üreteceğiz”

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Ticaret Bakanlığı koordinasyonuyla 25-26 Aralık’ta online olarak dünyanın seyrine sunulan 8.Türkiye İnovasyon Haftası milyonlarca kişi tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

Alanında dünyaca ünlü isimlerin de yer aldığı ekosisteminin en önemli buluşmalarından olan etkinlik sosyal medyada mecralarında da milyonlarca etkileşim almasıyla da adından söz ettirerek gündem oldu.

“2022 yılında Avrupa’daki NCAP’ten beş yıldız sertifikasını hedefliyoruz”

8. Turkiye inovasyon Haftasi

Yeni ufuklara yelken açan ve büyük beğeni alan Türkiye İnovasyon Haftası’nın ikinci gününde de inovasyon her yönüyle konuşuldu. Etkinliğe katılan TOGG – Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, yerli otomobil projesi ile ilgili son gelişmeleri anlattı. Otomobilin yakın zamanda telefonlar gibi bir dönüşümden geçip tamamen akıllı hale geleceğini söyleyen Karakaş; “Tüm haklarıyla bize ait, tamamen özgün ve milli, yerlilik oranı üst seviyede, sonradan değil doğuştan elektrikli otomobil üretimi için planlarımız doğrultusunda çalışmayı sürdürüyoruz. Projemiz hedeflerimize uygun ilerliyoruz. Bizim şu ana kadar yaptığımız çalışmalarda gerek teknik işlerimizi belirlemede gerek tasarımımızın tamamlanmasında, hedef kitle analizlerimiz, marka çalışmalarımız, bunların hepsini zamanında tamamladık, teknoloji platformumuzu oluşturduk. Bu teknoloji platformunu oluştururken 2022 yılında Avrupa’daki NCAP’ten beş yıldız sertifikasını hedefliyoruz, bunun üzerinde çalışıyoruz” diye konuştu. 

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler