Ana SayfaKAMYON-TREYLERYıldırımlar Lojistik filosunu Scania ile yeniliyor!

Yıldırımlar Lojistik filosunu Scania ile yeniliyor!

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Yıldırımlar Lojistik Filosunu Scania’ya Çeviriyor. Düzce merkezli Yıldırımlar Lastik Kaplama ve Lojistik, 16 adet R500 A4X2LA park klimalı araç satın aldı.

1994 yılında makine sanayi ticaret şirketi olarak başlayan, 2011 yılında uluslararası nakliyat ve lojistik hizmetlerini de çalışma alanlarına ekleyen Yıldırımlar Grup, 34 yıla varan geçmişi ile Düzce’nin köklü firmaları arasında yer alıyor.

Yıldırımlar Lastik Kaplama ve Lojistik, yeni araçlarını kendi tesislerinin yer aldığı Kaynaşlı’da düzenlenen törenle teslim aldı. Teslimat törenine Yıldırımlar Lastik Kaplama ve Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Yıldırım, Mehmet Yıldırım ve Veysel Yıldırım ile Scania Satış Bölge Yöneticisi Metin Bayrak, Tırsan Satış Yöneticisi Recep Demir, Tırsan Satış Danışmanı Atakan Sarp katıldı.

“Tüm filomuz Scania olacak”

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Yıldırımlar Lastik Kaplama ve Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yıldırım “Filomuzda şu an 20 adet farklı markada çekici bulunuyor. Bugün teslim aldığımız Scania araçlar ile filoyu tamamen yenilemeyi ve Scania markası ile oluşturmayı planlıyoruz. Scania markası uluslararası taşımacılıkta rekabet gücümüzü yükseltecektir. “şeklinde konuştu.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler