Ana SayfaGazete Lojistik TÜRKİYE GÜNDEMİYeni Crafter Roadshow başlıyor

Yeni Crafter Roadshow başlıyor

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Volkswagen Ticari Araç, C-D segmentinde yer alan güçlü modeli Yeni Crafter’ın Okul ve Servis versiyonlarını, gerçekleştireceği roadshow etkinliği ile Türkiye’de farklı illerdeki Crafter severlerle buluşturuyor.

10 Eylül’de Ankara ile başlayacak roadshow etkinliği, sırasıyla Kayseri, Adana-Osmaniye, Antakya, Manisa, İzmir, Denizli, Fethiye, Bodrum ve Çanakkale’deki Volkswagen Yetkili Satıcılarında gerçekleştirilecek. Etkinlik, yıl sonuna kadar ve 2020 yılında da çeşitli illerde devam edecek.

Roadshow etkinliklerinde, ekstra uzun şasi yüksek tavanlı olarak satılan 16+1 ve 19+1 konfigürasyonlu Okul ve Servis modellerinin yanı sıra, tek teker ekstra uzun şasi versiyonları da tanıtılacak.

İki farklı donanım: Comfortline ve Highline

Yeni Crafter Okul ve Servis, Comfortline ve Highline donanım seviyelerinde satın alınabiliyor. Birçok güvenlik ve konfor özelliğinin standart olarak sunulduğu Comfortline donanım seviyesi dışında, müşteri istek ve beklentileri doğrultusunda oluşturulmuş Highline donanım seviyesinde ise Composition Media radyo, Led Farlar ve Led Gündüz Sürüş Farları ile ErgoComfort Körüklü Sürücü Koltuğu standart olarak sunuluyor.

Sınıfının en güçlü motoru

Sınıfının en güçlü motoruna sahip Yeni Crafter, 2.0 litre hacimli turbo dizel motorla satışa sunuluyor. Türkiye pazarında kendi segmentinde ilk olan 2.0 litre hacimli turbo dizel motor 177 PS güç üretirken 410 Nm tork sağlıyor. Volkswagen Ticari Araç tarafından Yeni Crafter için ticari hayatın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlanmış, dayanıklı ve uzun ömürlü motor, yüksek performansı, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü ile öne çıkıyor.

Yeni okul mevzuatına uygun

Yeni Crafter, okul servisleri mevzuatında yapılan yeni düzenlemelerle belirtilen tüm güvenlik özelliklerine sahip; yolcu koltuklarına entegre sensörler, araç dışındaki kör noktaları gösteren üç kamera, sınıfında tek olan otomatik yükseklik ayarlı, üç noktadan gergili emniyet kemeri bunların arasında öne çıkan özellikler.

Son Haberler