Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaGenelToken, Beko 1000 TR ile Akaryakıt İstasyonlarını Dönüştürüyor

Token, Beko 1000 TR ile Akaryakıt İstasyonlarını Dönüştürüyor

Akaryakıt istasyonlarında eski nesil pompa yazar kasaların değişimi için son iki haftalık döneme girildi. Ödeme sistemleri sektör lideri Token Finansal Teknolojiler, geliştirdiği yeni nesil pompa yazar kasa Beko 1000 TR ile her iki istasyondan birinin tercihi olarak bu dönüşüme öncülük ediyor.  

Gelir İdaresi Başkanlığı’nın Vergi Usul Kanunu (VUK) 527 tebliği doğrultusunda mevcut pompa yazar kasaların 2023 sonuna kadar yeni nesil pompa yazarkasalar ile değiştirilmesi zorunluluğu üzerine değişim hızlandı. 

Token Finansal Teknolojiler’in Platform & Cihazlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Dikici
Token Finansal Teknolojiler’in Platform & Cihazlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Dikici

Bu tebliğ doğrultusunda ilk ürünü çıkaran ve 17 binden fazla cihaz montajı ile bu değişime öncülük eden Token Finansal Teknolojiler’in Platform & Cihazlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Dikici, “Türkiye’de teknik onay süreçlerini tamamlayan ilk şirket olmuştuk. Yeni nesil pompa yazar kasa dönüşümünde her iki akaryakıt istasyonundan biri tercihini Beko 1000 TR pompa yazar kasadan yana kullandı ve bu da bizi liderliğe taşıyor. Özellikle Opet ve BP gibi sektörün en büyük firmalarının acenta istasyonlarında tercih ettiği Beko 1000 TR Yeni Nesil Pompa Yazar Kasa, Türkiye’de entegre pos ile pompa yanında ödeme deneyimi sağlayan ilk yeni nesil pompa yazar kasa olma özelliğine sahip. Türkiye’nin 81 ilinde kurulumlarına devam ettiğimiz cihazımızla tebliğin gerekliliklerini yerine getirmenin ötesinde, akaryakıt istasyonlarının farklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve uzun yıllar boyunca kullanabilecekleri dayanıklılıkta bir ürünü sektöre kazandırdık” dedi. 

Türkiye’nin en çok tercih edilen yeni nesil pompa yazar kasası Beko 1000 TR 

Entegre POS’u sayesinde, müşterilere markete girmeye gerek kalmadan araçlarının yanında ödeme imkânı sunan Beko 1000 TR, bu özelliği ile ayrışıyor. Bu sayede bebek veya evcil hayvanı ile seyahat eden ve onları arabada yalnız bırakmak istemeyen yolcular için oldukça pratik bir çözüm sunuyor. Dışarıda ödeme seçeneği sayesinde hem müşteri memnuniyeti artıyor hem de market içerisindeki uzun kuyrukların önüne geçiliyor. Pompa görevlileri renkli dokunmatik ekranla birlikte tuşlu tasarımı, Android altyapısı ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolaylıkla kullanabiliyor. -30 °C / + 55 °C arasında tüm zorlu hava koşullarına ve IP54 & IK08 onaylı; toz, su, darbelere dayanıklı alüminyum dış kasası ile uzun ömürlü kullanım sunuyor. Dahili SIM kartı ile ücretsiz 4G internet bağlantısı sayesinde kesintisiz kullanım sağlıyor. Dışarıda ödeme özelliği dışında, Beko 400 TR Android POS ile otomatik veri akışı sayesinde, market içerisinde hızlı akaryakıt ödeme deneyimi sunarak satış sürecini hızlandırıyor ve istasyonlardaki yoğunluğun ve hataların önüne geçiyor. EPDK lisanslı tüm pompa ve otomasyon markaları ile uyumlu cihazın, Türkiye’nin en geniş servis ağı ile 500’den fazla uzman ekiple ücretsiz montaj hizmeti bulunuyor. Yazılım odaklı konularda uzaktan bağlantı ile anlık çözüm; diğer konularda ise 7/24 Çağrı Merkezi desteği ile akaryakıt istasyonları için kesintisiz ve ücretsiz cihaz işletim ve iletişim desteği sağlıyor. Dayanıklı tasarımı ve 2 yıl garantisine ek olarak, talep edilmesi durumunda +2 yıl ek garanti hizmeti de sunuluyor.

Aralık ayına özel Beko 1000 TR Pompa Yazar Kasa satın alan akaryakıt istasyonlarına, market içi entegre POS cihazı Beko 400 TR Android POS hediye kampanyası ve peşin fiyatına 9 aya varan taksit imkanıyla kolaylık sağlanıyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER