Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana SayfaGenelKâmil Koç’un Avrupa’daki yeni durağı Kırcaali oldu

Kâmil Koç’un Avrupa’daki yeni durağı Kırcaali oldu

Türkiye’nin köklü seyahat markası Kâmil Koç, yurt içinde olduğu gibi Avrupa yollarındaki varlığını da genişletmeye devam ediyor.

  • 2024 yılında da seyahat ağına yeni şehirler eklemeyi sürdüren Kâmil Koç’un Avrupa’daki yeni durağı ise, Bulgaristan’ın Kırcaali şehri oldu.

Kâmil Koç, Bulgaristan’da Türklerin yoğunlukta olduğu Kırcaali ile İzmir arasında 15 Nisan itibariyle karşılıklı seferlere başladı. Kırcaali ile haftanın 7 günü karşılıklı seferler yapacak olan Kâmil Koç, ayrıca artan talep nedeniyle devam eden Sofya seferlerinin sayısında günde 2’ye çıkardı.

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, Avrupa’da büyümeye devam ettiklerini belirterek, “Türkiye’de olduğu gibi Avrupa yollarında markamızın varlığını artırmak adına seyahat ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Avrupa’daki yeni durağımız ise, coğrafi yakınlığın yanı sıra tarihsel açıdan da bizler için ayrı bir öneme sahip olan Bulgaristan’ın Kırcaali şehri. Yeni açılacak bu seferimiz ile Bulgaristan’ın 2 ve Romanya’nın 2 şehri olmak Avrupa’da toplamda 4 farklı noktaya sefer düzenlemiş olacağız. Kâmil Koç’un hizmet kalitesini Kırcaali’ye taşıdığımız yeni seferlerimiz tüm yol arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER