Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGenelMitsubishi Forklift, ASKO Glob All ile Türkiye’de

Mitsubishi Forklift, ASKO Glob All ile Türkiye’de

Dünyaca ünlü markaları Türkiye’de temsil eden ASKO GLOB ALL Marketing Dış Ticaret A.Ş., malzeme taşıma teknolojisinin öncü firmalarından Mitsubishi Forklift Trucks ile anlaşma sağladı.

  • Türkiye pazarında satış ve satış sonrası faaliyetlerini ASKO GLOB ALL ile birleştiren Mitsubishi Forklift Trucks, geniş ürün gamı ve yenilikçi çözümleri ile sektörün lider markası olmayı hedefliyor.

Japonya merkezli ağır sanayi ve mühendislik şirketi olan Mitsubishi Heavy Industries (MHI) grubu içinde yer alan Mitsubishi Forklift Trucks, 1937 yılından itibaren yenilikçi lojistik ve malzeme taşıma çözümlerinin önde gelen firmalarından. Dünya genelinde Amerika, Avrupa , Asya ,Orta Doğu, Afrika ve Pasifik pazarlarında faaliyet gösteren Mitsubishi Forklift Trucks, ödüllü Ar-Ge ekibi, üst düzey tasarlanmış yenilikçi ürünleri ile müşterilerine güvenilir ve verimli malzeme taşıma çözümleri sunmakta. Forklift ve depolama ekipmanlarında geniş ürün gamına sahip olan Mitsubishi Forklift Trucks, elektrikli ve dizel forkliftler, reach truck, sipariş toplayıcılar, çekiciler, istifleyiciler, akülü transpaletler, dar koridor ekipmanları, çekiciler ve diğer yenilikçi çözümleri ile müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun aracı sunmakta.

ASKO Glob All yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Türkiye iş ve istif makinaları pazarında Asko Glob All öncülüğünde değişim yaşandığına işaret edildi. Güçlü markaların, yüksek teknoloji ürünlerini ASKO Glob All markasının satış ve satış sonrası hizmetler gücü ile birleştirerek müşterilere en doğru çözümleri sundukları belirtilen açıklamada, “Mitsubishi markası ile Türkiye istif makinası pazarında sürdürülebilir ve güvenilir hizmet kalite standartlarını üst seviyeye taşıyarak sektörde öncü olmayı hedefliyoruz” denildi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER