Ana SayfaŞirket HaberleriTek kutu ile geçiş kolaylığı 13 ülkede geçerli

Tek kutu ile geçiş kolaylığı 13 ülkede geçerli

spot_img

Şirket Haberleri

Sağlık Bakım Tırı Projesi 2 Ödül Daha Aldı

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı projesi Stevie Awards 2026’da...

Romanya Savunma Bakanı Otokar’ın Mediaş Fabrikası’nı Ziyaret Etti

Romanya’da askeri araç üretimine başlayan Otokar, Automecanica Mediaş fabrikasını...

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...
spot_img

DKV Box Europe kutusu hâlen Macaristan, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Polonya, Portekiz ve İsviçre’de geçiş ücreti ödeme hizmetleri sunuyor.

  • Araca kurulan bu kutu ile aynı zamanda Almanya’daki Warnow ve Herren, Belçika’daki Liefkenshoek tünelleri ile Danimarka’daki Storebælt ve İsveç’teki Øresund köprülerinde de geçiş ücretleri ödenebiliyor.

Yol üstü ödemeler ve çözümler konusunda Avrupa’nın şirketten şirkete hizmet veren lider mobilite platformu DKV Mobility’nin müşterileri artık Danimarka’daki Storebælt ve İsveç’teki Øresund köprülerinin geçiş ücretlerini DKV Box Europe kutusu ile ödeyebiliyor. Bu hizmetle birlikte DKV Box Europe kutusu şimdi 13 Avrupa ülkesinde paralı geçişler için 16 ödeme hizmeti sunuyor. Araca kolayca kurularak çalıştırılabilen kutunun konfigürasyonu ve güncellenmesi mobil ağ üzerinden yapılıyor.

“Önemli bir adım attık”

Sunulan hizmeti değerlendiren DKV Mobility Geçiş Ücreti ve Geri Ödeme Hizmetleri Genel Müdürü Jérôme Lejeune, “Bu yeni hizmetle, Avrupa’nın en önemli transit rotalarında tek cihazla çözüm sunmak ve müşterilerimiz için geçiş ücretlerinin ödenmesini olabildiğince sorunsuz ve otomatik hale getirmek yönünde önemli bir adım daha atmış olduk” dedi.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler