Ana SayfaHAFİF TİCARİStellantis’ten Lojistik Sektörüne Elektrikli Çözüm!

Stellantis’ten Lojistik Sektörüne Elektrikli Çözüm!

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Stellantis, lojistik ve filo yönetimi için Cargo Box BEV üretimine başladı. Daha geniş kargo hacmi, 6 saatte tam şarj ve 323 km menzil ile sürdürülebilir taşımacılık mümkün!

Lojistik sektörü için yeni nesil bir çözüm daha geliyor! Stellantis Pro One, tamamen elektrikli Cargo Box BEV modelinin üretimine İtalya Atessa fabrikasında başladı.

Stellantis Pro Oneden cok amacli Hafif Ticari secenekleri
Stellantis Pro One, tamamen elektrikli Cargo Box BEV

Yeni Cargo Box BEV, 18,3 m³’ten 20,5 m³’e kadar ölçeklenebilir kargo kapasitesiyle taşımacılık operasyonlarını optimize ediyor. Yüksek hacimli gönderiler için ideal olan araç, 410 Nm tork, 200 kW güç ve 323 km menzil sunuyor.

En büyük avantajlardan biri, yeni 22 kW AC şarj sistemi sayesinde 6 saatte tam dolum yapılabilmesi. Bu özellik, araçların bir gecede şarj edilerek ertesi gün kesintisiz hizmete devam etmesini sağlıyor.

Cargo Box BEV, lojistik sektörünün karbon ayak izini azaltırken operasyonel verimliliği artırmak için geliştirildi
Cargo Box BEV, lojistik sektörünün karbon ayak izini azaltırken operasyonel verimliliği artırmak için geliştirildi

Atessa fabrikası, dünya çapında 75 ülkeye ihracat yapan ve 1.200’den fazla farklı konfigürasyonu üretebilen dev bir üretim ekosistemi. Stellantis ayrıca CustomFit programıyla lojistik sektörüne özel kişiselleştirilmiş çözümler sunarak araçları filo yönetimi için optimize ediyor.

Stellantis CustomFit Başkanı Arnaud Leclerc, bu modelin “lojistik maliyetlerini, operasyonel sürekliliği ve çevresel etkiyi aynı anda optimize edeceğini” vurguladı.

Cargo Box BEV, lojistik sektörünün karbon ayak izini azaltırken operasyonel verimliliği artırmak için geliştirildi.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler