Ana SayfaManşet HaberSıfır ve İkinci El Araçlarda Anında Kredi Kolaylığı Başladı

Sıfır ve İkinci El Araçlarda Anında Kredi Kolaylığı Başladı

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Sıfır ve ikinci el araç alımlarında bekleme devri bitti. Credin ve Koçaslanlar Holding iş birliğiyle anında kredi fırsatı sunuluyor. Aynı gün içinde onaylanan krediyle aracınıza kolayca sahip olun!

Araç sahibi olmak isteyenler için beklenen kolaylık geldi! Petrol Ofisi Grubu’nun finansman şirketi Credin, Koçaslanlar Holding ile yaptığı iş birliğiyle sıfır ve ikinci el araç alımlarında anında kredi imkanı sunuyor.

Petrol Ofisi Kocaslanlar ve Credin aninda kredi icin anlasti
Sıfır ve İkinci El Araçlarda Anında Kredi Kolaylığı Başladı.

Yeni finansman modeli sayesinde bireysel müşteriler, başvurularını aynı gün içinde sonuçlandırabilecek. Kurumsal müşteriler için süreç ortalama 3 iş günü sürecek. Ayrıca tüm kredi başvuruları, değerlendirme ve ödeme takibi işlemleri Credin’in mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden kolayca yapılabilecek.

Koçaslanlar Holding’in Türkiye genelindeki satış ağı içindeki tüm binek ve ticari araçlara uygulanacak bu iş birliği, uçtan uca dijital taşıt kredisi sistemiyle müşterilere hız ve pratiklik kazandırıyor.

Credin Genel Müdürü Tuğba Şahin, “Bu modelle hem alıcı hem satıcı hem de finansman sağlayıcı kazanıyor. Araç alım süreçlerini dijitalleştirerek müşterilere hızlı ve pratik bir finansman desteği sağlıyoruz” dedi.

Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ise, “Bu anlaşmayla müşterilerimize sadece araç değil, aynı zamanda güven, kolaylık ve değer sunuyoruz. Anında kredi ile sektöre yeni bir dinamizm kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler