Ana SayfaMarka | AtamalarCitroën Türkiye Pazarlama İletişim Müdürlüğü görevine Selin Kayhan atandı!

Citroën Türkiye Pazarlama İletişim Müdürlüğü görevine Selin Kayhan atandı!

spot_img

Şirket Haberleri

Tck by Kıraç A.Ş., 1,35 milyar TL yatırımını hayata geçirdi

Türkiye’nin altyapı, enerji, yol güvenliği ve savunma sanayisine yönelik...

TotalEnergies ve Birlas’tan Stratejik İş Birliği

Madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden TotalEnergies, otomotiv dünyasının...

Ömer Tunaz Ako Grup’a Transfer Oldu

Prometeon Türkiye'de, 2024 yılından bu yana Pazarlama Müdürü olarak...

FUCHS Lubricants Türkiye, Türkiye’deki Büyüme Stratejisini Açıkladı

FUCHS Lubricants, İstanbul’da düzenlenen toplantıda Türkiye’deki yeni dönem stratejisini,...

Mercedes-Benz Türk’ten 5 Bin Gence Eğitim Desteği

Mercedes-Benz Türk, 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata...
spot_img

Stellantis grup çatısı altında Peugeot, Citroën, Opel ile DS olmak üzere dört ikonik markanın Türkiye’deki satış, pazarlama, parça ve servisler faaliyetlerini yürüten otomobil üreticisi ve mobilite sağlayıcısı Groupe PSA Türkiye’de yeni bir atama daha gerçekleştirildi.

Üç yıldır Citroën Türkiye Pazarlama İletişim Süpervizörlüğü görevini üstlenen Selin Kayhan, Citroën Türkiye Pazarlama İletişim Müdürlüğü’ne getirildi.
Dünyanın en büyük otomotiv gruplarından Stellantis çatısı altında yer alan Groupe PSA Türkiye, yeni yılı yeni atamalarla karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda Citroën Türkiye Pazarlama İletişim Süpervizörlüğü görevini üstlenen Selin Kayhan, Citroën Türkiye Pazarlama İletişim Müdürlüğü’ne atandı.

Selin Kayhan Kimdir?

Selin Kayhan Kimdir? Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde 2009 yılında tamamlayan Kayhan, iş hayatına Doğuş Otomotiv’de Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanı olarak başladı. Doğuş Otomotiv SEAT markasında 8 yıl boyunca Marka Yönetimi ve Dijital Pazarlama’da görev alan Kayhan, daha sonra Citroën Türkiye’de çalışmaya başladı. 2019 yılından bu yana Citroën Pazarlama İletişimi Süpervizörlüğü görevini sürdüren Kayhan, bu yıl itibariyle Citroën Pazarlama İletişimi Müdürü olarak çalışmalarına devam edecek.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler