Ana SayfaEkonomi GündemiŞekerbank’tan 3 ay ödemesiz dönemli “Ferahlatan Yaz Kredisi”

Şekerbank’tan 3 ay ödemesiz dönemli “Ferahlatan Yaz Kredisi”

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Şekerbank, tatil dönemi olan yaz aylarında bireysel müşterilerinin nakit ihtiyaçları için “Ferahlatan Yaz Kredisi”ni kampanyasını başlattı. Banka 3 ay taksit erteleme imkânının bulunduğu kampanya ile 60 aya varan vadeler ve 0.75’ten başlayan faiz oranları sunuyor.

Şekerbank, tatil hazırlığı içerisinde olan bireysel müşterilerinin artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yaza özel yeni bir kampanya hazırladı. Banka sunduğu “Ferahlatan Yaz Kredisi” kampanyası ile normalleşme sürecinde yaz tatillerini ertelemek istemeyen bireysel müşterilerinin ödemelerini öteliyor.

Şekerbank, 3 ay ödemesiz dönem imkânının yer aldığı “Ferahlatan Yaz Kredisi” kapsamında 60 aya varan vade seçenekleriyle birlikte yüzde 0.75’ten başlayan faiz oranları sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 17 Temmuz’a kadar Şekerbank şubelerine başvuru yapabilecek.

Tuğbay Kumoğlu: “Tatil planları ertelenmesin diye ödemeleri sonbahara öteledik”

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Küresel düzeyde devam eden pandemi nedeniyle olağanüstü bir dönem yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Yaz aylarının gelmesiyle beraber, normalleşme döneminde tatil yaparak dinlenme ihtiyacının arttığı günlerdeyiz.

Müşterilerimizin tatil planlarını ertelemeden nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamaları için ödemelerin sonbahara ötelenebileceği bir kampanya hazırladık. Böylece yaz aylarında ekonomik aktivitenin hız kesmeden devam etmesine de katkı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Her dönem ve koşulda olduğu gibi müşterilerimizi ve ihtiyaç sahiplerini desteklemeyi sürdüreceğiz.”

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler