Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaDÜNYA GÜNDEMİSchneider Electric, 1200 e-Otobüse destek veriyor

Schneider Electric, 1200 e-Otobüse destek veriyor

Schneider Electric, 2030 yılına kadar %100 elektrikli hale gelecek olan Milano’daki ulaşıma hizmet veren otobüs filosu için garajların şarj altyapısına destek verecek.

Schneider Electric’in yenilikçi ve sürdürülebilir teknolojileri, Alstom tarafından Milano’nun Viale Sarca ve Giambellino lokasyonlarında yer alan Azienda Trasporti Milanesi otobüs garajları için sunulan, yenilenen orta gerilim elektrik dağıtım sisteminin temelinde yer alıyor.

1200 dizel otobüsten oluşan bütün filosunun tamamını elektrikli araçlara dönüştürecek

Schneider Electric’in yeni SM AirSeT orta gerilim anahtarlama donanımları, SF6. (Kükürt hekzaflorür) sera gazı yerine hava yalıtımı ve şönt vakumlu kesinti teknolojisini kullanıyor. Ayrıca iyileştirilmiş güvenlik, emniyet, verimlilik, modern varlık yönetimi ve ağ optimizasyonu için gelişmiş dijital olanaklara ve bağlanabilirliğe sahip.

Milano’daki Taşımacılık şirketi, 2030 yılına kadar 1200 dizel otobüsten oluşan bütün filosunun tamamını elektrikli araçlara dönüştürmeyi planlıyor. Schneider Electric’in yenilikçi ve çevre dostu SM AirSeT anahtarlama donanımı, bunun için gereken e-otobüs şarj altyapısını destekleyecek.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER