Ana Sayfa KAMYON-TREYLER Scania kullanıcıları için güvenli sürüş teknikleri eğitimi
KAMYON-TREYLER

Scania kullanıcıları için güvenli sürüş teknikleri eğitimi

Paylaş
Scania kullanıcıları için güvenli sürüş teknikleri eğitimi
Scania kullanıcıları için güvenli sürüş teknikleri eğitimi
Paylaş

Scania Türkiye, kullanıcılara ekonomik ve güvenli sürüş teknikleri kazandırmak amacıyla düzenlediği eğitimlere tüm hızıyla devam ediyor.

Eğitimlerin başladığı 2022 yılından bu yana 2000’e yakın kullanıcı ile gerçekleştirilen eğitimler Şubat ayı içerisinde sektörün önde gelen firmalarından Gedik Piliç A.Ş. ve Öznil Lojistik sürücüleri ile gerçekleştirildi.

Gedik Piliç ve Öznil Lojistik bünyesindeki toplam 80 kişilik ekipler farklı günlerde ekonomik ve güvenli sürüş tekniklerinin uygulamalı olarak paylaşıldığı Scania eğitimlerine katıldı. Eğitime katılan ekipler hem yakıt tasarrufu sağlayan hem de trafik güvenliğini artıran teknikler konusunda detaylı bilgi alırken, katılımcılar tüm bu teknikleri günlük sürüşlerine nasıl entegre edebileceklerini deneyimleme fırsatı buldular.

“Eğitimlerle hem güvenliği hem verimliliği artırmayı hedefliyoruz”

Scania Pazarlama Müdürü Ömer Madazlıoğlu “Müşterilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu eğitimlerde, tüm Scania kullanıcılarının hem güvenlik hem de verimlilik konusunda bilinçlenmesini amaçlıyoruz. Eğitimlerde edindikleri bilgileri günlük operasyonlarına yansıtarak hem işletme maliyetlerini düşürmelerine hem de sürüş güvenliğini artırmalarına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Hem teorik hem de pratik uygulamaların eş zamanlı desteklendiği bu fark yaratan iş modelinde 2000’e yakın kullanıcı ile buluşma fırsatına sahip olduk. Amacımız her geçen gün daha fazla kullanıcıyla bir araya gelerek eğitimlerde bir arada olmaktır.” ifadelerini kullandı.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

eActros 600, 1 Milyon Kilometrelik Güvenlik Testini Tamamladı!

Mercedes-Benz eActros 600, Aksaray Test Merkezi’nde -18°C ile +42°C arasında 1 milyon...

Seyit Arslan TREDER’in Yeni Başkanı Oldu

Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek yeni yönetim kurulunu belirledi....

Ford Trucks, Her Rotada Müşterilerinin Yanında…  

Ford Trucks, yurt dışı yetkili servis ağını genişleterek İngiltere ve İrlanda’daki yeni...

Gökdeniz Taşımacılık DHL taşımaları için 12 yeni Tırsan treyleri filosuna kattı

Lojistik sektörünün önemli oyuncularından Gökdeniz Taşımacılık DHL operasyonlarını güçlendirmek amacıyla 12 adet...