Ana SayfaŞirket HaberleriPirelli Türkiye Satış Müdürlüğü’ne Gülnur Daş atandı

Pirelli Türkiye Satış Müdürlüğü’ne Gülnur Daş atandı

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img
Otomotiv sektöründe 18 yıllık deneyimi bulunan Gülnur Daş, Pirelli Türkiye Satış Müdürü pozisyonuna getirildi.

Pirelli Türkiye’de satış bölümünde yönetici rolü üstlenen Daş, kariyerine Agesa firmasında Finansal Danışman olarak başladı. Daha sonra ise Birinci Otomotiv’de Satış ve Pazarlama bölümlerinde çalışan Daş’ın, 10 yılı satış ve pazarlama yönetici kademelerinde olmak üzere otomotiv sektöründe 18 yıllık deneyimi bulunuyor.

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden lisans ve Marmara Üniversitesi Mühendislik Yönetimi Bölümü’nden yüksek lisans derecesine sahip olan Gülnur Daş, 2 çocuk annesi ve İngilizce biliyor.

Sosyal sorumluluk çalışmalarına önem veren ve tecrübeleri ile topluma katkı sunmayı hedefleyen Daş, çeşitli projelerde mentorluk görevi üstleniyor.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler