Ana SayfaKampanyalarPeugeot’nun Hafif Ticari Araçlarında 600 bin TL’ye Varan Finansman Fırsatları!

Peugeot’nun Hafif Ticari Araçlarında 600 bin TL’ye Varan Finansman Fırsatları!

Şirket Haberleri

Toyota Professional OSB Roadshow Ankara’da

Toyota, hafif ticari araç ürün gamını Türkiye’nin farklı noktalarındaki...

Hareket’te Group CEO Görevine Boran Uzun Atandı

Ağır yük kaldırma, proje taşımacılığı ve yük mühendisliği alanında...

HASEL: İntralojistikte Gelecek Hibrit Operasyonlarda

HASEL, İstif Makineleri ve Akıllı Depo Teknolojileri Zirvesi’nde otomasyon...

Hatay’da Genç Sesler “Kökten Sese” Konserinde Buluştu

Hatay Akademi Çocuk ve Gençlik Korosu, “Kökten Sese” konserinde...

Anadolu Isuzu’ya İTÜ ARI Teknokent’ten Ödül

Anadolu Isuzu, İTÜ ARI Teknokent tarafından teknoloji, Ar-Ge ve...

Peugeot, ekim ayında da hafif ticari ürün gamında tüzel müşterilere sunduğu sıfır faiz kredili eşsiz teklifleriyle dikkat çekiyor.

Yeni nesil BlueHDi dizel motoruyla performans ve verimliliği harmanlayarak konfor ve sürüş keyfi sunan Rifter’ın otomatik şanzımanlı Allure ve GT donanım seviyesinde 500 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi veya 3 ay ertelemeli kredi seçenekleri sunuluyor.

Rifter’ın manuel şanzımanlı Allure donanım seviyesinde ise 300 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0 faizli veya 3 ay ertelemeli kredi olanağı bulunuyor.

Pratik yönleriyle ticareti kolaylaştıran Partner Van modelinde ekim ayı boyunca 400 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0 faizli veya 3 ay ertelemeli kredi olanakları yer alıyor.

Çok yönlülüğü ile dikkat çeken Expert Traveller, Expert Van modellerinde 400 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi veya 3 ertelemeli kredi imkanları sunulurken, Boxer Van 3,5 Ton versiyonlarında ise 600 bin TL 12 ay yüzde 0 faizli ve 3 ay ertelemeli kredi imkanı bulunuyor.

Peugeot müşterileri tüm hafif ticari araç modellerinde 3 ay ertelemeli kredi olanaklarından faydalanabiliyor.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler