Ana SayfaGÜNCELMercedes-Benz Türk, Dünya Şoförler Günü’nü Şoförlerle Birlikte Kutladı

Mercedes-Benz Türk, Dünya Şoförler Günü’nü Şoförlerle Birlikte Kutladı

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Mercedes-Benz Türk, yolcu ve yük taşımacılığı yapan şoförlerle bu yıl da Dünya Şoförler Günü kapsamında bir araya geldi.

Mercedes-Benz Türk, yolcu ve yük taşımacılığında kesintisiz hizmet sunan şoförlerin ve kaptanların Dünya Şoförler Günü’nü kutladı. Kamyon ve çekici şoförleri için BiMola Reşadiye’de düzenlenen sezonun dokuzuncu Sağlık Bakım Tırı buluşması ile otobüs kaptanlarının ağırlandığı Büyük İstanbul Otogarı etkinliği, markanın şoförlere sunduğu desteğin somut birer yansıması oldu.

Mercedes Benz Turk Dunya Soforler Gunu 2
Mercedes-Benz Türk, her zaman şoförlerle birlikte…

Sağlık Bakım Tırı Reşadiye’de Şoförlerle Buluştu

Mercedes-Benz Türk, BiMola Reşadiye tesislerinde gerçekleştirdiği etkinlikte kamyon ve çekici şoförleriyle bir araya geldi. Dördüncü sezonunu sürdüren ve bugüne kadar Türkiye’nin yedi bölgesinde gerçekleştirilen etkinliklerle toplam 15 bin şoföre ulaşan Sağlık Bakım Tırı’nın bu sezonki dokuzuncu durağı olan etkinlikte, şoförlere sağlık kontrolleri ile kişisel bakım hizmetleri sunuldu.
Dünya Şoförler Günü’ne özel hazırlanan programda ise çeşitli aktivitelerle şoförlerin keyifli vakit geçirmesi sağlandı. Mercedes-Benz Türk’ün uzun yol şoförlerine yönelik programı, yıl boyunca Türkiye’nin farklı bölgelerinde binlerce şoföre ulaşarak markanın sektöre olan desteğini güçlendirmeye devam ediyor.

Otobüs Kaptanlarıyla Geleneksel Buluşma

Mercedes-Benz Türk, Büyük İstanbul Otogarı’nda otobüs kaptanlarıyla bir araya gelerek Dünya Şoförler Günü’nü kutladı. “Yolların Gerçek Kahramanlarına Saygıyla” mottosuyla düzenlenen etkinlikte kaptanlar için çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi, sürüş güvenliği ve ürün özelliklerine yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Etkinlik kapsamında 2026 model Travego ve Tourismo araçları otogarda sergilenerek katılımcıların 2026 yılı yeniliklerini yakından incelemesine olanak tanındı.
Etkinliğe gelen otobüs kaptanları, Mercedes-Benz Türk Otobüs Ürün Yönetimi, Satış Sonrası Hizmetler ve BusStore ekiplerinin kurduğu bilgilendirme alanlarını ziyaret ederek markanın sunduğu hizmet ve çözümler hakkında detaylı bilgi aldı.

“Yolların gerçek kahramanı olan şoförlerimiz…”

Mercedes-Benz Türk Pazarlama İletişimi ve Müşteri İlişkileri Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, Dünya Şoförler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinliklere ilişkin değerlendirmesinde “Yolların gerçek kahramanı olan şoförlerimizin ve kaptanlarımızın emeği ağır ticari araç sektörünün sürdürülebilirliği açısından son derece kritik. Mercedes-Benz Türk olarak hem kamyon hem otobüs tarafında onların beklenti ve ihtiyaçlarını dinlemek, günlük çalışma koşullarını iyileştirecek proje ve hizmetler sunmak, her yıl olduğu gibi bu özel günde onlarla bir araya gelmek bizim için büyük bir değer taşıyor. Hem kamyon hem otobüs tarafında şoförlerimize verdiğimiz desteği yıl boyunca farklı projelerle sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler