Ana SayfaGÜNCELMaxion İnci Jant Grubu Operasyonlarının Başına Yeni Atama

Maxion İnci Jant Grubu Operasyonlarının Başına Yeni Atama

spot_img

Şirket Haberleri

Mercedes-Benz Türk’ten 5 Bin Gence Eğitim Desteği

Mercedes-Benz Türk, 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata...

MAN TGE Ekipleri Antalya’daki Eğitim Kampında Buluştu

MAN TGE eğitim kampında satış, servis ve bayi ekipleri...

Mercedes-Benz Türk’ten kamyon şoförlerine ücretsiz sağlık hizmeti!

Mercedes-Benz Türk’ün kamyon şoförlerine ücretsiz sağlık ve kişisel bakım...

Türkiye’de Üretilen İlk Honda Scooter PCX125 Ön Siparişte! Fiyatı ve Tüm Özellikleri

Honda Türkiye Motosiklet'in, İzmir Aliağa'daki fabrikasında üretilen ilk scooter...

Marubeni Türkiye’de Yeni Genel Müdür Cevdet Alemdar

Cevdet Alemdar, 01 Mayıs 2026 itibarıyla Marubeni Türkiye Genel...
spot_img

Maxion İnci Jant Grubu, Türkiye’deki beş jant fabrikasını kapsayan operasyonlarının liderliğine Gülçin Tekin’in atandığını açıkladı.

Atama kapsamında, Maxion Wheels Türkiye Operasyonları Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Gülçin Tekin, Türkiye’de faaliyet gösteren altı üretim tesisinin üretim süreçleri ve operasyonel performansından sorumlu olacak.

Gülçin Tekin Kimdir…

İş hayatına 1997 yılında başlayan Gülçin Tekin, 2011 yılından bu yana İnci Holding ile Iochpe-Maxion ortaklığında faaliyet gösteren Maxion İnci Jant Grubu bünyesinde görev yapmakta.
Tekin, şirkette İnsan Kaynakları Direktörü olarak başladığı görevine ek olarak 2015–2019 yılları arasında Maxion Wheels Global Organizasyonel Gelişim Direktörü rolünü üstlendi.
2018 yılından itibaren Maxion Türkiye Operasyonları kapsamında yönetim sistemleri, kurumsal iletişim, idari işler, operasyonel mükemmellik (OPEX), SAP ve bilgi teknolojileri uygulamaları gibi birçok fonksiyonun liderliğini yürüten Tekin, 2019’dan bu yana Maxion Wheels’ın global organizasyonuna insan ve süreç geliştirme projelerinde danışmanlık yapıyor.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler