Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaGenelMAN kamyonlar yeni teknolojik özellikleriyle göz dolduruyor

MAN kamyonlar yeni teknolojik özellikleriyle göz dolduruyor

Yeni nesil asistan sistemler, MAN GPS destekli Cruise Control- hız sabitleyici, PredictiveDrive ile daha da ekonomik bir sürüş ve Yeni MAN PowerMatic tork konvertörlü otomatik şanzıman ile MAN kamyonlar fark yaratıyor…

  • Yaya ve bisikletli tespiti yapabilen yeni nesil asistan sistemler, MAN kamyonlarını özellikle savunmasız yol kullanıcıları için daha da güvenli hale getiriyor.
  • MAN GPS destekli Cruise Control- hız sabitleyici, PredictiveDrive ile daha da ekonomik bir sürüş sağlıyor.
  • Yeni MAN PowerMatic tork konvertörlü otomatik şanzıman da MAN TGL ve TGM’de vites değişimlerini daha verimli hale getirip, herhangi bir aşınmaya da fırsat vermiyor.

MAN kamyonlar, geliştirilen yeni teknolojik özellikleri ile fark yaratıyor. MAN’ın yeni “FrontDetection” güvenlik sistemi; yaya ve bisikletlileri tespit ederek, en savunmasız yol kullanıcıları için bile tehlikeli olabilecek durumları etkisiz hale getiriyor.

Trafik işareti tanıma, lastik basınç göstergesi ve elektronik yarı-römork bağlama yardımcı sistemleri ile sürücüleri uzun vadede stresli işlerinden kurtaran MAN, IAA 2022’den bu yana daha da güçlenmiş yeni PredictiveDrive fonksiyonu ile yakıt açısından daha verimli hale gelmiş D26 motoru, iyileştirilmiş aerodinamik ve yeni akslarıyla birlikte yüzde 6’ya varan yakıt tasarrufu sağlıyor. Ayrıca MAN PowerMatic şanzıman ile MAN TGL ve TGM’ler aşınma olmadan ilk harekete başlayarak, vites değişimlerini de daha verimli hale getiriyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER