Ana SayfaŞirket HaberleriLionel Jaillet, Renault Group Türkiye CEO’su olarak atandı

Lionel Jaillet, Renault Group Türkiye CEO’su olarak atandı

spot_img

Şirket Haberleri

Tck by Kıraç A.Ş., 1,35 milyar TL yatırımını hayata geçirdi

Türkiye’nin altyapı, enerji, yol güvenliği ve savunma sanayisine yönelik...

TotalEnergies ve Birlas’tan Stratejik İş Birliği

Madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden TotalEnergies, otomotiv dünyasının...

Ömer Tunaz Ako Grup’a Transfer Oldu

Prometeon Türkiye'de, 2024 yılından bu yana Pazarlama Müdürü olarak...

FUCHS Lubricants Türkiye, Türkiye’deki Büyüme Stratejisini Açıkladı

FUCHS Lubricants, İstanbul’da düzenlenen toplantıda Türkiye’deki yeni dönem stratejisini,...

Mercedes-Benz Türk’ten 5 Bin Gence Eğitim Desteği

Mercedes-Benz Türk, 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata...
spot_img
Lionel Jaillet, 1 Temmuz itibarıyla Renault Group Otomotiv AŞ’nin Türkiye CEO’su olarak göreve başlayacak.

Lionel Jaillet’in, Renault S.A.S.’yi temsilen Oyak Renault Otomobil Fabrikaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ve MAIS Motorlu Araçlar İmal ve Satış AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ne aday gösterilmesi de planlanıyor.

Yeni görevinde Renault Marka CEO’su Fabrice Cambolive’e bağlı olarak çalışacak olan Lionel Jaillet, Renault Group’un Türkiye’deki uzun soluklu iş ortağı Oyak Grubu ile yakın iş birliği içinde, şirketin ülkedeki faaliyetlerini ve etkisini daha da büyütmeye odaklanacak.

Lionel Jaillet, bu görevde Renault Hafif Ticari Araçlar İş Birimi Başkan Yardımcılığı’na atanan Jan Ptacek’in yerini alacak.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler