Ana Sayfa GÜNCEL Kâmil Koç multimedya uygulamasını araçlarında hizmete aldı
GÜNCELOTOBÜSŞirket HaberleriSON DAKİKA

Kâmil Koç multimedya uygulamasını araçlarında hizmete aldı

Paylaş
kamil koc multimedya
Paylaş

Karayolu seyahat firması Kâmil Koç, yolculuğa konfor katan dijital yeniliklerine bir yenisini daha ekledi.

  • Kâmil Koç kendi geliştirdiği ve özgün altyapısı ile sektörde bir ilk olan Multimedya uygulamasını araçlarında müşterilerinin hizmetine sundu.

Yolcukta eğlenceyi kişiselleştirme fırsatı sunan uygulamada yolcular; aracın Wi-Fi ağına bağlanıp, koltuklarındaki QR kodunu cep telefonlarından tarıyor ve indirdikleri uygulama ile 25 ulusal TV ile 14 adet radyo kanalının yayınını kesintisiz bir şekilde takip edebiliyorlar.

cagatay kepek
Kâmil Koç multimedya uygulamasını araçlarında hizmete aldı 3

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, sektöre ilkleri ve yenilikleri taşımaktan büyük heyecan duyduklarını belirterek, “VHS kasetten film izlenen dönemden, yolcularımıza eğlenceyi kişiselleştirme fırsatı sunduğumuz günlere geldik. Kâmil Koç Multimedya uygulaması; özgün altyapısı ile TV ve radyo yayınlarının yanında, aynı anda sunduğu internet erişim hizmetiyle sektörde bir ilk olma özelliği taşıyor. Yol arkadaşlarımız, cep telefonlarına indirdikleri uygulama ile haberden belgesele, müzikten spora yolculukları boyunca diledikleri yayını kendilerine göre özelleştirip, kesintisiz bir şekilde izleyebiliyor” dedi.

Paylaş
İlgili Haberler

Kâmil Koç, The ONE Awards’ta dördüncü kez ‘Yılın İtibarlısı’ seçildi

Türkiye seyahat sektörünün en çok tercih edilen firması Kâmil Koç, yılın en...

Alışan Lojistik, 2 yeni depo yatırımı ile depolama kapasitesini arttırdı

Sektörde bu yıl 40. yılını kutlayan Alışan Lojistik, stratejik büyüme hedefleri doğrultusunda...

Horoz Lojistik Great Horoz Partisi coşkuyla gerçekleşti!

Horoz Lojistik, düzenlediği Horoz Lojistik Great Horoz Partisi sonunda, uzun yıllara dayanan...

Karsan, ana hedef pazarlarında büyümeye devam ediyor

Karsan, Romanya’nın en önemli turizm şehirlerinden Köstence’de 12 metrelik yüzde 100 elektrikli...