Ana SayfaEkonomi Gündemiİtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği’nden DESA’ya Büyük Onur

İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği’nden DESA’ya Büyük Onur

spot_img

Şirket Haberleri

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...

Tck by Kıraç A.Ş., 1,35 milyar TL yatırımını hayata geçirdi

Türkiye’nin altyapı, enerji, yol güvenliği ve savunma sanayisine yönelik...

TotalEnergies ve Birlas’tan Stratejik İş Birliği

Madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden TotalEnergies, otomotiv dünyasının...
spot_img

51 yıllık birikim ve üretim yeteneğini yeni yatırımlarla birlikte İtalya’ya taşıyan DESA, Türkiye ve İtalya arasındaki ticari ilişkilere katkılarından dolayı İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği tarafından ödüllendirildi.

Türkiye’nin deri mamulleri alanında öncü markası DESA, İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği tarafından düzenlenen İkili Ticari İlişkilerde Yatırımcı Ödülleri gecesinde Leonardo da Vinci Ödülü’nü aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın yanı sıra İtalya’nın Türkiye Büyükelçisi Giorgio Marrapodi ve İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Başkanı Livio Manzini’nin katıldığı etkinlikte DESA, 2023 yılında Türkiye ve İtalya arasındaki ticaretin büyümesine ve rekor seviyeye gelmesine yardımcı olarak ticari ilişkilerin gelişmesine sunduğu katkılar nedeniyle Leonardo da Vinci’nin adını taşıyan ödülün sahibi oldu.

26 milyar doları aşkın bir ticari hacme katkı sağlıyoruz

İki ülke arasındaki ticari iş birliğine katkı sunmaktan ve ödüle layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren DESA CEO’su Burak Çelet, “DESA olarak bugün üretim, ihracat ve perakende alanında 51 yıllık tecrübemizle sektörün lideri konumunda bulunuyoruz. Ülkemizi kaliteli deri ürünleri ve tasarımlarıyla Avrupa’da temsil eden öncü bir marka olmanın da ayrıca gururunu yaşıyoruz. Özellikle bu tarz özel bir etkinlikte İtalya’daki fabrika yatırımımızın ödüllendirilmesi, ileride atacağımız adımlar konusunda bizi daha da heyecanlandırıyor. Türkiye ve İtalya arasındaki iş birliğinin gelişmesine katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz, bugün 26 milyar doları aşkın bir ticaret hacmi sağlayan iki ülke arasındaki bu iş birliğinin giderek büyüyeceğine de gönülden inanıyoruz” dedi.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler