Ana SayfaHAVAYOLUİstanbul’dan Malta’ya direkt uçuşlar başladı

İstanbul’dan Malta’ya direkt uçuşlar başladı

spot_img

Şirket Haberleri

İsmail Hakkı Işınak, Koçaslanlar Otomotiv’e Genel Müdür Oldu

2019 yılından bu yana Ülke Müdürü olarak görev yaptığı...

KRONE Türkiye’den Stratejik Ar-Ge Hamlesi

KRONE Türkiye, Ar-Ge Merkezi statüsüyle lojistik ve taşımacılık sektörüne...

Sağlık Bakım Tırı Projesi 2 Ödül Daha Aldı

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı projesi Stevie Awards 2026’da...

Romanya Savunma Bakanı Otokar’ın Mediaş Fabrikası’nı Ziyaret Etti

Romanya’da askeri araç üretimine başlayan Otokar, Automecanica Mediaş fabrikasını...

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...
spot_img
Yolcu taşımacılığının yanı sıra kargo hizmetlerine de açık olan yeni hat, Malta’nın Avrupa ile Afrika arasında yer alan konumu ile Türk iş dünyası için yeni lojistik olanaklar yaratma potansiyeli taşıyor.

KM Malta Airlines, Türkiye pazarındaki ilk seferini 2 Haziran 2025 tarihinde İstanbul Havalimanı’ndan Malta’ya gerçekleştirerek, İstanbul–Malta hattını resmi olarak başlatmış oldu. Artık haftada üç gün, pazartesi, salı ve perşembe günleri düzenlenen direkt uçuşlarla Malta’ya rahat ve kesintisiz bir yolculuk yapılabilecek.

Yeni uçuş hattı Türkiye’den yalnızca tatil için değil, Avrupa’nın farklı noktalarına açılmak isteyen yolcular için de önemli bir bağlantı noktası. Malta üzerinden yapılacak aktarmalarla Avrupa’da pek çok destinasyona ulaşmak mümkün hale geliyor.

KM Malta Airlines seferleri
Yeni hat, yolcu taşımalarının yanı sıra kargo hizmetlerine de açık…

KM Malta Airlines ile Türk Hava Yolları arasında kurulan stratejik iş birliği hem direkt hem de aktarmalı seyahat eden yolcular için daha fazla seçenek ve esneklik sunuyor. Yolcu taşımacılığının yanı sıra kargo hizmetlerine de açık olan yeni hat, Malta’nın Avrupa ile Afrika arasında yer alan konumu ile Türk iş dünyası için yeni lojistik olanaklar yaratma potansiyeli taşıyor.

Malta
Akdeniz’in bu eşsiz adası Türkiye için yeni bir seyahat kapısı olmaya hazırlanıyor.

KM Malta Airlines İcra Kurulu Başkanı David G Curmi, İstanbul–Malta hattının Türk yolcular için Akdeniz’in kalbine uzanan yeni bir kapı olduğunu vurgularken, Türkiye’yi uçuş ağlarına dahil etmiş olmaktan duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler